Light: Σκληρή απάντηση στον Ανδρέα Μικρούτσικο – «Θα έρθουν με τα πι και τις μαγκούρες στο live μου»

Στις δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου απαντά ο Light μετά τα σχόλια στο live του Fame Story αλλά και τους χαρακτηρισμούς του τράπερ για το τραγούδι «Ντερμπεντέρισσα» που επιλέχτηκε για να ερμηνεύσει διαγωνιζόμενη.

«Αυτό το πράγμα είναι ανήθικο, είναι άστα να παν΄ στο δ@@@ο. Δεν μπορεί ο Light να μας πει τι είναι ο Χατζιδάκις, τι είναι ο Θεοδωράκης, τι είναι ο Ξαρχάκος, τι είναι η ελληνική μουσική και τι είναι ο αδελφός μου. Θα έρθει ο Light να μου πει αν είναι βαρετό το τραγούδι; Ο ανύπαρκτος, ο άσχετος και αυτόν να τον έχουμε ως επιτροπή ενός talent show;» ανέφερε έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή Super Κατερίνα – Δες ΕΔΩ το ξέσπασμα του παρουσιαστή για τον τράπερ.

O Light απαντά στον Ανδρέα Μικρούτσικο

Λίγες ώρες αργότερα, ο γνωστός τράπερ στο κανάλι επικοινωνίας που διατηρεί με το κοινό του στο instagram, απάντησε στους χαρακτηρισμούς του Ανδρέα Μικρούτσικου.

«Πρέπει να εξαφανιστώ λίγο καιρό από τα δρόμενα, έχω beef με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Έχει μαζέψει ομάδα εκεί την Super Κατερίνα και όλα τα…. τυπάκια εκεί του πάνελ και κάτι φίλους του από το ΚΑΠΗ και θα έρθουν με τα πι και τις μαγκούρες στο επόμενό μου live. Έχω ενημερωθεί, να ξέρετε, αν εξαφανιστώ θα είναι γι’ αυτό», απάντησε ο Light σε ηχητικό μήνυμα το οποίο κυκλοφόρησε και στο Tik Tok.

@trapindustry.gr #nerogreco #antreasmikroutsikos #trapindustry #greektv #greektiktok #tv #tileorasi ♬ πρωτότυπος ήχος – TRAP INDUSTRY

Read More

And More