Light: Το δημόσιο ξέσπασμα για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης – «Για ποιον κάνετε τουμπέκα; Δεν έχετε τσίπα;»

Σε ένα δημόσιο ξέσπασμα προχώρησε ο Light μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram βάζοντας τα με τους γνωστούς Influencers που δεν έχουν πάρει θέση στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη.

Ο δημοφιλής τράπερ ξέσπασε εναντίον όλων όσων σιωπούν ή προσπαθούν να ξεπλύνουν τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση, με ένα μακροσκελές κείμενο στα Instagram Stories του.

«Δεν ξέρω ποιον φοβάστε και για ποιον κάνετε τουμπέκα. Πριν από κάτι μήνες ήσασταν όλοι social justice warriors έτοιμοι να πέσετε στη μάχη για τους αδικημένους αυτού του κόσμου και τώρα ξαφνικά από τους μισούς βλέπω να κρατάτε σιωπή ιχθύος και από τους άλλους μισούς προσπάθειες να μειώσετε και να αμφισβητήσετε το γεγονός ότι μια γυναίκα ναρκώθηκε και βιάστηκε ομαδικά. (Όπως πλέον αποδεικνύουν  και οι τοξικολογικές εξετάσεις)

Τι φοβάστε; Μη χάσετε καμιά χορηγία; Μην δεν σας κλείσουν να παίξετε σε κανένα μαγαζί; Μη σταματήσετε να είστε αρεστοί σε ΒΙΑΣΤΕΣ; Δεν έχει φίλες; Μανάδες; Αδερφές; Συντρόφους; Και το σημαντικότερο ερώτημα. Δεν έχετε τσίπα;» έγραψε χαρακτηριστικά ο Light.

Read More

And More