Light: Το πρώτο μήνυμα μετά το τηλεφώνημα για βόμβα σε συναυλία του – «Αυτό είναι το μόνο που μπορείτε να κάνετε»

Στο PAOK Sports Arena στην περιοχή της Πυλαίας, στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 12/5 ο τράπερ Light για την προγραμματισμένη του συναυλία.

Λίγο πριν τις 21.30 όμως, άγνωστος τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και ενημέρωσε ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στο «Παλατάκι», την ώρα που, βρισκόταν σε εξέλιξη συναυλία του Light με τη συμμετοχή χιλιάδων ατόμων. Όπως τελικά αποδείχθηκε, το τηλεφώνημα αυτό δεν είχε βάση αλήθειας και επρόκειτο για φάρσα, ενώ ο Light μέσα από τον δικό του λογαριασμό στο instagram θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα προς τους “haters” του.

«Λοιπόν, και κάτι τελευταίο για κάτι πονηρούς. Πήρατε τηλέφωνο να πείτε ότι έχει βόμβα για να μας χαλάσετε τη συναυλία. Μόνο αυτό μπορείτε να κάνετε γιατί πλέον, δε μπορείτε να με ακουμπήσετε πουθενά. Δε μπορείτε να με ακουμπήσετε στη μουσική, στις business, δε μπορείτε να με ακουμπήσετε στο δρόμο, στα χέρια, τα νούμερα, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να παίρνετε με αποκρύψεις τηλέφωνο και να λέτε για βόμβα μήπως και μας χαλάσετε τη φάση. 

Ή να φτιάχνετε ψεύτικα προφίλ  και να κάνετε hate σχόλια. Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται. Και βόμβα βάλτε… οι μανάδες σας δε μου φταίνε και σε τίποτα. Να είστε καλά. Εμείς εδώ» αναφέρει μεταξύ άλλων στο βίντεό του ο Light.

Read More

And More