Lila: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή που δεν περιμέναμε

Η Lila, η τραγουδίστρια που τα τελευταία χρόνια σαρώνει στα social media και τις μουσικές πλατφόρμες με τα τραγούδια, έδωσε μια συνέντευξη στο διαδικτυακό κανάλι του Fipster στο Youtube, και μέσα σε όλα μίλησε και για την προσωπική της ζωή, αποκαλύπτοντας κάτι που δεν περιμέναμε.

«Δεν κοιμάμαι πολύ δυστυχώς. Είμαι σε τουρ συνέχεια, οπότε είμαι στην Αθήνα μόνο 2-3 μέρες τη βδομάδα. Πλέον δεν έχω χρόνο για μένα, γιατί όπου και να είμαι ασχολούμαι με τη δουλειά μου. Δεν έχει ωράριο αυτή η δουλειά. Μπορεί να πάω για ένα φαγητό αλλά για καφέ έχω να πάω πάρα πολλά χρόνια. Είμαι εργασιομανής», ανέφερε αρχικά η Lila

«Ανέκαθεν ήμουν το εξωστρεφές κορίτσι που ήταν μέσα σε όλα. Ήμουν απουσιολόγος αλλά κάναμε και την κοπάνα. Τραγουδούσα στις γιορτές, χόρευα στις επιδείξεις, είχα πάρα πολύ αέρα και αυτοπεποίθηση. Σήμερα όλη αυτή η έκθεση σε γεμίζει με πάρα πολλές ανασφάλειες αλλά δεν νιώθω ζήλια και δεν συγκρίνω τον εαυτό μου με άλλους», εξομολογήθηκε ακόμα η τραγουδίστρια.

Σε άλλο σημείο, η Lila σε ερώτηση που δέχτηκε για την προσωπική της ζωή αποκάλυψε πως είναι σε σχέση, η οποία μάλιστα μετρά ήδη επτά χρόνια. 

«Είμαι εδώ και 7 χρόνια σε σχέση και είμαι πολύ καλά. Σκαμπανεβάσματα υπάρχουν σε όλες τις σχέσεις αλλά εμείς το χτίσαμε αυτό που έχουμε. Περνάμε ωραία και εξελισσόμαστε μέσα από αυτή τη σχέση. Δεν ζηλεύω, ούτε κάνω σκηνές» αποκάλυψε.

«Έχω χάσει αρκετούς φίλους τον τελευταίο χρόνο, γιατί δεν προλαβαίνω να τους δω και αυτό με στενοχωρεί. Δεν κυκλοφορώ πολύ λόγω της αναγνωρισιμότητας, προτιμώ να μένω σπίτι. Στο πλαίσιο της δουλειάς το γουστάρω πάρα πολύ αυτό αλλά όταν έρχεται στο προσωπικό, εκεί δυσκολεύομαι», είπε σε άλλο σημείο η Lila.

Ετικέτες

Read More

And More