Linda Evangelista: Αποκάλυψε δημόσια πως υπέστη «μόνιμη παραμόρφωση» – Η νέα εικόνα

Η Linda Evangelista, το διάσημο μοντέλο εξομολογήθηκε δημόσια πως υπέστη «μόνιμη παραμόρφωση» και αυτός είναι ο λόγος που δεν εργάζεται ως μοντέλο τα τελευταία χρόνια.

Μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram το μοντέλο, που σήμερα είναι 56 ετών και μεσουράνησε στις πασαρέλες τις προηγούμενες δεκαετίες, αποκάλυψε πως η σπάνια επιπλοκή – για την οποία δεν είχε λάβει γνώση, όπως λέει – που της προκάλεσε συνεδρία κρυολιπόλυσης, η οποία δεν αποκαταστάθηκε από διορθωτικές επεμβάσεις, αποτελεί τον λόγο που δε μπόρεσε να συνεχίσει να εργάζεται ως μοντέλο τα τελευταία χρόνια.

«Σήμερα πήρα την απόφαση να “μετατρέψω” σε σωστό και να αποκαλύψω ένα λάθος που συνέβη και από το οποίο υποφέρω και κρατάω κρυφό για τον εαυτό μου πάνω από πέντε χρόνια.

Για τους followers μου που αναρωτήθηκαν γιατί δεν εργάζομαι ενώ η καριέρα των συνομηλίκων μου ευδοκιμεί, ο λόγος είναι ότι παραμορφώθηκα βάναυσα από μία αισθητική διαδικασία που έκανε το αντίθετο από αυτό που υποσχέθηκε» εξομολογήθηκε η Linda Evangelista.

Μάλιστα, όπως ισχυρίστηκε η θεραπεία «αύξησε και δεν μείωσε τα λιποκύτταρά της και την άφησε μόνιμα παραμορφωμένη ακόμη και μετά από δύο επώδυνες, ανεπιτυχείς, διορθωτικές επεμβάσεις», εξηγώντας πως αυτό σημαίνει «αγνώριστη», όπως την περιγράφουν τα tabloids.

Στην ανάρτηση στο Instagram η Linda Evangelista κατέληξε: «Η αποτυχημένη αυτή επέμβαση οδήγησε στην ανάπτυξη της Παράδοξης Λιπώδους Υπερπλασίας (PAH), η οποία δημιουργεί μια διευρυμένη και σφριγηλή μάζα κάτω από το δέρμα, κίνδυνος που δεν γνώριζα πριν από τη διαδικασία.

Η PAH όχι μόνο κατέστρεψε τον βιοπορισμό μου, αλλά με έχει οδηγήσει σε έναν κύκλο βαθιάς κατάθλιψης και θλίψης και στα χαμηλότερα βάθη αυτοεκτίμησης.

Με αυτή τη μήνυση προχωράω για να απαλλαγώ από την ντροπή μου και δημοσιοποιώ την ιστορία μου. Βαρέθηκα να ζω έτσι. Θα ήθελα να βγω από την πόρτα μου με το κεφάλι ψηλά, παρά το γεγονός ότι δεν μοιάζω πια στον εαυτό μου».

 

 

Read More

And More