Linda Evangelista: Η πρώτη της φωτογράφιση για εξώφυλλο περιοδικού μετά την παραμόρφωση από τις αισθητικές παρεμβάσεις

Την πρώτη της φωτογράφιση για εξώφυλλο μεγάλου περιοδικού και πιο συγκεκριμένα της Vogue έκανε η Linda Evangelista μετά την παραμόρφωση που υπέστη το πρόσωπό της από τις αισθητικές επεμβάσεις.

Ήταν πριν από περίπου έναν χρόνο, όταν η Linda Evangelista, ένα από τα πιο επιτυχημένα και διάσημα σούπερ μόντελ των 90s, αποκάλυψε πως μια αισθητική παρέμβαση που έκανε απέτυχε, με αποτέλεσμα να παραμορφωθεί το πρόσωπό της -αυτός ήταν και ο λόγος που είχε απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, η ίδια προχώρησε σε κρυολιπόλυση, μια διαδικασία, δηλαδή, κατά την οποία παγώνουν τα κύτταρα λίπους. Κατά την διάρκεια, όμως, της διαδικασίας στην περίπτωση του μοντέλου, έγινε κάτι σπάνιο και τα λιποκύτταρα αντί να συσταλλούν, διαστάλθηκαν, οδηγώντας στην παραμόρφωση του προσώπου του.

Τώρα η Linda Evangelista γίνεται το πρόσωπο του εξωφύλλου της βρετανικής Vogue Σεπτεμβρίου, κάτι που σηματοδοτεί, συγχρόνως, και το πρώτο της εξώφυλλο για το εμβληματικό περιοδικό μόδας, από την παραμόρφωση του προσώπου της και έπειτα.

Για τις ανάγκες της φωτογράφισης, χρησιμοποιήθηκαν ταινίες προκειμένου να τραβηχτεί το δέρμα στο πρόσωπο και τον λαιμό της. Γι’ αυτό, άλλωστε, σε όλες τις φωτογραφίες ο λαιμός και τα αυτιά του μοντέλου είναι με κάποιον τρόπο καλυμμένα.

«Αυτό δεν είναι το σαγόνι μου και ο λαιμός μου στην πραγματική ζωή -και δεν μπορώ να κινούμαι με ταινίες παντού» δήλωσε η Linda Evangelista.

 

Read More

And More