Lockdown 2: Το TLIFE περιπλανιέται στην άδεια Αθήνα – Φωτογραφίες

Σε καθεστώς ολικού lockdown τέθηκε η χώρα μας από σήμερα στις 6 το πρωί μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, μετά τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με τον καθηγητή λοιμωξιολογίας, Σωτήρη Τσιόδρα

H πανδημία του κορονοϊού άλλαξε ριζικά τον τρόπο ζωής μας, όταν στα μέσα του Μαρτίου ολόκληρη η χώρα μπήκε σε καραντίνα και τα πάντα “πάγωσαν”, προκειμένου να περιοριστούν τα κρούσματα και να μειωθούν οι θάνατοι. Μερικούς μήνες μετά, σε μια περίοδο που υπάρχει έκρηξη κρουσμάτων και καθημερινά ανακοινώνονται τετραψήφιοι αριθμοί, η πολιτεία έκρινε απαραίτητο να λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για να βάλει “φρένο” στη μετάδοση του ιού και έτσι σήμερα ξεκινάει επίσημα το δεύτερο lockdown. 

Οι πρόσφατες ανακοινώσεις του πρωθυπουργού προκάλεσαν πανικό στους πολίτες, οι οποίοι “έτρεξαν” στα μαγαζιά, με τις ουρές έξω από τα καταστήματα να μην έχουν τέλος και την κίνηση στους δρόμους να θυμίζει περίοδο Χριστουγέννων. Ωστόσο, σήμερα το πρωί, η Αθήνα μεταμορφώθηκε σε πόλη φάντασμα. Οι άλλοτε κοσμοπολίτικοι δρόμοι ερήμωσαν και η πρωτεύουσα ντύθηκε ξανά με… τον μανδύα του lockdown.

Το TLIFE περιπλανήθηκε στο κέντρο της Αθήνας το πρωί του Σαββάτου και σου παρουσιάζει τις εικόνες.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More