Mad Clip: Απέραντη θλίψη στο διαδίκτυο για τον θάνατο του 34χρονου τράπερ

Ο Mad Clip “έφυγε” από τη ζωή για τη γειτονιά των αγγέλων σε ηλικία 34 ετών, μετά από ένα τροχαίο δυστύχημα που είχε τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ο γνωστός ράπερ βρισκόταν στον γάμο των καλών φίλων του και συνεργατών του, Γιώργου Μπενιουδάκη και Λίας Παπαδοπούλου μαζί με άλλους δημοφιλείς καλλιτέχνες πριν από το μοιραίο συμβάν.

Ο Mad Clip αποχώρησε από τη δεξίωση του γάμου με σκοπό να επισκεφτεί το μαγαζί ενός φίλου του, όμως κατά τη διάρκεια της διαδρομής έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε με πολύ μεγάλη ταχύτητα σε ένα δέντρο.

Το πανάκριβο αυτοκίνητο που οδηγούσε, μεταμορφώθηκε σε μια άμορφη μάζα ενώ οι πυροσβέστες χρειάστηκαν δύο ώρες για να τον απεγκλωβίσουν. Λίγο αργότερα ο Mad Clip κατέληξε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”, όπου άφησε την τελευταία του πνοή. (Διάβασε εδώ τι είπε ο πραγματογνώμονας, Παναγιώτης Μαδιάς για το δυστύχημα)

Από νωρίς το πρωί τα social media έχουν γεμίσει μηνύματα θλίψης, απόγνωσης, συμπαράστασης και αποχαιρετισμού στον επιτυχημένο τράπερ. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε τη ζωή του σε μια περίοδο που βρισκόταν στην κορυφή.

Το όνομα του Mad Clip έχει ανέβει στα πρώτα trends στο twitter, μιας και οι χρήστες του δημοφιλούς Μέσου κοινωνικής δικτύωσης δεν σταματούν τις αναρτήσεις. Ο ίδιος είχε χιλιάδες θαυμαστές, αφού τα τραγούδια του αποτελούν κάποιες από τις μεγάλες επιτυχίες των τελευταίων μηνών. 

Δες τα tweets:

 

Read More

And More