Mad Clip: Εικόνες καταστροφής στο Κοιμητήριο Π. Φαλήρου μετά την κηδεία- Τι δηλώνει ο υπεύθυνος στο T-live

Εικόνες καταστροφής στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου μετά την κηδεία του Mad Clip. Η εκπομπή T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου παρουσίασε όλο το ρεπορτάζ για τη μεγάλη καταστροφή σε τάφο 20χρονης, δίπλα ακριβώς από αυτόν του 34χρονου τράπερ.

Ενημερώθηκε μάλιστα οικογένεια της άτυχης 20χρονης, η οποία συντηρεί οικονομικά τον τάφο εδώ και πάρα πολλά πολύ καιρό, μιας και έχει αποφασίσει να μην προχωρήσει σε εκταφή.

Ο Υπεύθυνος του Κοιμητηρίου του Π. Φαλήρου, Κωνσταντίνος Τεντομάς μίλησε ζωντανά στο T-live: “Κατά τη διάρκεια πριν και μετά την ταφή, ο κόσμος ήταν αρκετός. Όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν κάποιες φθορές. Η καταγραφή, έδειξε ότι πρόκειται για 6-7 τάφους με φθορές. Η μεγάλη καταστροφή έγινε στον τάφο μιας νεαρής κοπέλας. Δεν πρόκειται για βεβήλωση, ένας απλά να παραπάτησε θα πήρε μαζί του και τον διπλανό του”, ξεκαθάρισε.

Όσο για τον τάφο στον οποίο σημειώθηκαν οι περισσότερες φθορές, ο κύριος Τεντομάς ανέφερε: “Η οικογένεια έχει ενημερωθεί και περιμένω και τους γονείς της 20χρονης για να δώσω την αναφορά μου. Από εκεί και πέρα θα υπάρξει πλήρης αποκατάσταση. Στους τάφους τους οποίους έχουν σημειωθεί μικρές ζημιές, αυτές έχουν ήδη αποκατασταθεί.”

Read More

And More