Mad Clip: Νέο βίντεο – ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο του τράπερ

Τραγικό θάνατο βρήκε αργά το βράδυ της περασμένης Τετάρτης ο Mad Clip. Ο δημοφιλής τράπερ σκοτώθηκε σε τροχαίο, κατά την επιστροφή του από γαμήλια δεξίωση στην οποία και είχε βρεθεί ως καλεσμένος.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και στους θαυμαστές του, οι οποίοι τον αποχαιρετούν με αναρτήσεις στα social media.

Το μεσημέρι της Δευτέρας 6 Σεπτεμβρίου φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές, θα πουν το “τελευταίο αντίο” στον Mad Clip (Δες εδώ πού θα γίνει η κηδεία του)

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται ένα νέο βίντεο – ντοκουμέντο από την βραδιά που έμελλε να στοιχίσει τη ζωή του άτυχου 34χρονου. 

Το βίντεο που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1 είναι από κάμερα ασφαλείας, η οποία έχει καταγράψει την στιγμή που ο Mad Clip χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε κολώνα φωτισμού και να χάσει την ζωή του.

Στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται ο Mad Clip να οδηγεί με αυξημένη ταχύτητα στην ευθεία και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία χάνει τον έλεγχο, το αμάξι αρχίζει να φέρνει στροφές και με την ίδια ταχύτητα να βγαίνει εκτός δρόμου. Πίσω ακολουθεί ένα ακόμα αμάξι το οποίο πατάει φρένο.

Δες το απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο…

Read More

And More