Mad Clip: Συγκινούν οι αναρτήσεις του FY μετά την είδηση θανάτου του γνωστού τράπερ

Τραγικό τροχαίο σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα λίγο μετά τις 2.30 , με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι στο τροχαίο έχασε τη ζωή του ο γνωστός τράπερ Mad Clip.

Ο γνωστός τράπερ Mad Clip προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα με το όχημά του σε ένα δέντρο επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στην εκκλησία Παναγία Φανερωμένη, στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος της Βουλιαγμένης. (δες εδώ τις τελευταίες αναρτήσεις του Mad Clip λίγο πριν το θανατηφόρο τροχαίο)

Ο γνωστός καλλιτέχνης μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας, χωρίς τις αισθήσεις του και στη συνέχεια στον Ευαγγελισμό. Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γνωστός τράπερ κατέληξε, υποκύπτοντας στα σοβαρά τραύματά του.

Η τραγική είδηση έκανε αμέσως τον γύρο του διαδικτύου με τους χιλιάδες fans και φίλοι του καλλιτέχνη να προχωρούν σε συγκηνιτικές αναρτήσεις. Ανάμεσα στους φίλους του που θέλησαν να πουν το δικό τους αντίο μέσα από τα social media είναι και ο επίσης τράπερ FY o oποίος ανέσυρε από το αρχείο του κάποια κοινά τους στιγμιότυπα εκφράζοντας τη θλίψη και το σοκ για την τραγική αυτή εξέλιξη.

Read More

And More