Mad Clip: Το μήνυμα του Snik για τον τραγικό θάνατο του τράπερ

Σε σοκ βρίσκονται στενοί φίλοι, συνεργάτες αλλά και θαυμαστές του γνωστού τραπερ Mad Clip που έφυγε από τη ζωή μετά από σοβαρό ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητό του σήμερα τα ξημερώματα.

Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης το βράδυ της Τετάρτης, βρέθηκε στο γάμο του καλού του φίλου και συνεργάτη Γιώργου Μπενουδάκη και της επίσης καλής του φίλης και project manager τoυ, Λίας Παπαδοπούλου. (Δες εδώ τις τελευταίες του αναρτήσεις πριν το θανατηφόρο τροχαίο)

Δες εδώ τι δήλωσε στο TLIFE συνεργάτης του MadClip μετά την είδηση του θανάτου του

Αναχωρώντας από το σημείο όπου γινόταν η δεξίωση του γάμου, ο Mad Clip προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα με το όχημά του σε ένα δέντρο επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στην εκκλησία Παναγία Φανερωμένη, στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος της Βουλιαγμένης και μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας, χωρίς τις αισθήσεις του και στη συνέχεια στον Ευαγγελισμό όπου άφησε την τελευταία του πνοή. (δες εδώ εικόνες σοκ από τη στιγμή του απεγκλωβισμού του)

Ο Snik που ήταν φίλος του και είχαν συνεργαστεί αρκετές φορές μετά την τραγική είδηση, θέλοντας να τον αποχαιρετήσει, δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο instagram μια κοινή τους φωτογραφία από το παρελθόν και έγραψε: “RIP Super Trapper u were a real one”.

 

Read More

And More