Mad Clip: Το βίντεο που είχε δημοσιεύσει με την 85χρονη γιαγιά του που ζει στη Νέα Υόρκη

Ανείπωτη θλίψη έχει σκορπίσει από τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου η τραγική είδηση θανάτου του αγαπημένου ράπερ Mad Clip ο οποίος φεύγοντας από τον γάμο φιλικού του ζευγαριού, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε σε ένα δέντρο με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά και να χρειαστούν δυο ώρες προκειμένου να απεγκλωβιστεί και λίγο αργότερα να καταλήξει.

Από την ώρα που ο θάνατός του έγινε γνωστός το φως της δημοσιότητας έχουν αρχίσει να βλέπουν φωτογραφίες και βίντεο από διάφορες στιγμές της ζωής του αλλά και πολλές λεπτομέρειες για τη ζωή του. Ο 34χρονος, είναι γεννημένος στην Αμερική ωστόσο οι γονείς του χώρισαν όταν εκείνος ακόμα βρισκόταν στην εφηβεία με τη μητέρα του να παραμένει στη Νέα Υόρκη και τον πατέρα του να μετακομίζει στην Ελλάδα.

Ο Mad Clip διατηρούσε άριστες σχέσεις και με τους δυο γονείς του ενώ μεγάλη ήταν η αδυναμία που είχε και στη γιαγιά του που βρίσκεται στην Αμερική και που στην κυριολεξία είναι εκείνη που τον μεγάλωσε. Μάλιστα, ο Mad Clip πριν 11 περίπου μήνες είχε ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη προκειμένου να την επισκεφθεί και από τη συνάντησή τους είχε δημοσιεύσει και κάποια Insta stories.

Δες παρακάτω τις αναρτήσεις που είχε κάνει ο Mad Clip με την γιαγιά του.

 

Read More

And More