Στο T-live

Mad Clip: Βρέθηκε ο σταυρός και το κινητό του τράπερ – Αποκλειστικές εικόνες από την αυτοψία στο αμάξι που έχει γίνει “σμπαράλια”

Μία είδηση της τελευταίας στιγμής έκανε γνωστή στο ξεκίνημα του T-live η Τατιάνα Στεφανίδου. Όπως είπε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής του Alpha, βρέθηκε ο σταυρός αξίας 30.000 ευρώ και το κινητό του Mad Clip, 18 ημέρες μετά το τροχαίο δυστύχημα.

Νωρίτερα, έγινε αυτοψία στη μάντρα στη Γλυφάδα, όπου βρίσκεται η Porsche του τράπερ. Εκεί βρίσκεται ο τεχνικός σύμβουλος που έχει ορίσει ο πατέρας του Mad Clip, κ. Παναγιώτης Μαδιάς, αλλά και ειδικοί της Τροχαίας.

 Όπως είπε ο  κ. Μαδιάς στην Τατιάνα Στεφανίδου «ο σταυρός και το κινητό βρέθηκαν βαθιά μέσα στα συντρίμμια του ζωτικού χώρου της καμπίνας. Ήταν συντρίμμια με σίδερα και πλαστικά θραύσματα, τα οποία δεν ήταν ανιχνεύσιμα από την πρώτη στιγμή. Βρήκαμε δύο σταυρούς μικρότερης σημασίας κι ένας πιο μεγάλος σταυρός, ο ζητούμενος. Βρέθηκε και το κινητό και μίλησα με τον πατέρα του αμέσως για να τα παραλάβει».

Στο T-live προβλήθηκαν οι πρώτες εικόνες από το αυτοκίνητο του Mad Clip, μετά το τροχαίο. Όπως μπορεί να παρατηρήσει κανείς, υπάρχει αδιανόητη ζημιά στο όχημα το οποίο είχε υλικά κατασκευής που αντέχουν σε γερές προσκρούσεις.  

Read More

And More