MAD VMA 2022: Συγκινημένες η Ελένη Φουρέιρα και η Άσπα παρέλαβαν το βραβείο του Mad Clip

Απόψε, τα Mad Video Music Awards 2022 επιστρέφουν στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do με παρουσιαστή για ακόμη μια φορά τον Θέμη Γεωργαντά καθώς και την Κόνι Μεταξά. 

Για την πρώτη απονομή της βραδιάς στη σκηνή ανέβηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία κλήθηκε να δώσει το βραβείο για το καλύτερο βίντεο της χρονιάς το οποίο κέρδισε η Ελένη Φουρέιρα και ο αδικοχαμένος Mad Clip για το Video Clip του τραγουδιού “Μπορεί”,

Για να παραλάβουν το βραβείο, στη σκηνή ανέβηκε η Ελένη Φουρέιρα μαζί με την αδερφή του Mad Clip, Άσπα.

Αφού πρώτα προβλήθηκε ένα βίντεο αφιερωμένο στον Mad Clip που έφυγε από τη ζωή πριν σχεδόν ένα χρόνο, τον λόγο πήραν οι δυο καλλιτέχνιδες οι οποίες εμφανίστηκαν αρκετά συγκινημένες.

«Είναι μεγάλη τιμή που παραλαμβάνω αυτό το βραβείο εκ μέρους του αδερφού μου. Με τη σκληρή του δουλειά και την δική σας αγάπη που τον στηρίξατε σε όλη την πορεία του έφτασε ως εδώ… Αυτό το βραβείο είναι για σένα αδερφέ μου, δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ» είπε με τρεμάμενη φωνή η Άσπα.

Από τη δική της πλευρά η Ελένη Φουρέιρα ανέφερε: «Συγγνώμη που συγκινήθηκα. Δεν ήθελα καθόλου να συμβεί αυτό… Το μεγαλύτερο ευχαριστώ Άσπα μου θέλω να το πω στη μανούλα σου που με έκανε ευτυχισμένη που γνώρισα αυτόν τον άνθρωπο που λέγεται Mad Clip. Ένας από τους καλύτερους, τους πιο γλυκούς και ταλαντούχους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Θα είσαι πάντα εδώ».

Ρεπορτάζ: Άννα Κοντογιάννη

Read More

And More