MadWalk 2022 – Μαριέττα Χρουσαλά: Στο πλευρό της ο σύζυγός της, Λέων Πατίτσας

Η Μαριέττα Χρουσαλά έκανε δυναμική επιστροφή, παρουσιάζοντας το βράδυ της Τρίτης 13/12 τα MadWalk 2022.

Η γνωστή παρουσιάστρια έλαμψε με την παρουσία της, ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς άλλαξε αρκετές φορές με διάφορα εντυπωσιακά φορέματα. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε και η ίδια στο πλευρό της ήταν φυσικά ο σύζυγός της, Λέων Πατίτσας.

Ο γοητευτικός εφοπλιστής απόλαυσε την Μαριέττα Χρουσαλά από τις πρώτες σειρές, κάνοντας και ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Η πανέμορφη σύζυγός μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Λέων Πατίτσας στο Instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία της εντυπωσιακής συζύγου του.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leon Patitsas (@leonpat7)

«Στην περίπτωσή μας με τον Λέοντα η αγάπη μας με τα χρόνια δυναμώνει. Εκτός από άντρας μου είναι ο καλύτερός μου φίλος, η παρέα μου. Νομίζω το έχουμε ξεπεράσει αυτό, είναι κάτι παραπάνω από την ημέρα που ξεκίνησε. Με τον σύζυγό μου λέμε ακόμα «σε αγαπώ» ανέφερε η Μαριέττα Χρουσαλά στις τηλεοπτικές κάμερες.

 

«Είδα και τους δικούς μου ανθρώπους και με έκαναν να αισθανθώ πάρα πολύ όμορφα. Ήταν όλα τα acts ξεχωριστά και τα catwalks. Ήταν ένα φανταστικό πάρτι», δήλωσε η παρουσιάστρια μετά το τέλος του MadWalk.

Read More

And More