Mαρία Ηλιάκη: Δες την εγκυμονούσα παρουσιάστρια να ποζάρει τέσσερα χρόνια πριν με τον γιο της Κατερίνας Καραβάτου

Στη Ζυρίχη μαζί με τον σύντροφό της Στέλιο Μανουσάκη ζει τους τελευταίους μήνες η Μαρία Ηλιάκη η οποία σε λίγο καιρό πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Η παρουσιάστρια, αν και βρίσκεται μακριά από τη χώρα μας συνεχίζει να κρατά επαφές με τους φίλους της στην Ελλάδα μέσω των social media.

 Μια από τους φίλους αυτούς είναι και η Κατερίνα Καραβάτου με την οποία στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί. Οι δυο γυναίκες ανταλλάσσουν συχνά μηνύματα και πολλές φορές η Κατερίνα Καραβάτου αναφέρεται στη φίλη της μέσα από την εκπομπή της με πολύ τρυφερά λόγια. 

Σήμερα, η Μαρία Ηλιάκη ρίχνοντας μια ματιά στις παλαιότερες φωτογραφίες της, βρήκε και μια από το 2017 τότε που το να γίνει μαμά και να κάνει τη δική της οικογένεια ήταν απλά ένα όνειρο και μια βαθιά επιθυμία. Στη φωτογραφία λοιπόν που βρήκε, την βλέπουμε να ποζάρει αγκαλιά με τον γιο της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, τον μικρό Αρίωνα.

Φυσικά η Μαρία Ηλιάκη δε μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό και δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία σχολιάζοντας στη φίλη της “Καλέ δες”.

Read More

And More