Mαρία Ηλιάκη – Στέλιος Μανουσάκης: Έχουν χιούμορ και αυτό φάνηκε και στις πασχαλινές τους λαμπάδες

Η χθεσινή Ανάσταση του Κυρίου για την Μαρία Ηλιάκη και τον Στέλιο Μανουσάκη ήταν ξεχωριστή αφού συνέπεσε με την επέτειο των τριών χρόνων σχέσης τους. Το ζευγάρι πέρασε αυτή τη μέρα στη Ζυρίχη όπου συγκατοικούν τους τελευταίους μήνες μιας και εκεί εργάζεται εδώ και αρκετά χρόνια ο γοητευτικός γιατρός.

Οι δυο τους διανύουν μια πολύ όμορφη περίοδο αφού σε λίγο καιρό πρόκειται να υποδεχτούν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι και ανυπομονούν να το κρατήσουν στην αγκαλιά τους. Πολλές φορές, τόσο η Μαρία Ηλιάκη όσο και ο Στέλιος Μανουσάκης δημοσιεύουν διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους από την οποία δε λείπουν τα αλληλοπειράγματα.  Το χιούμορ άλλωστε είναι κάτι που διακρίνει και τους δυο και αυτό φάνηκε και στις πασχαλινές τους λαμπάδες.

Η Μαρία Ηλιάκη, χθες το απόγευμα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια κοινή τους φωτογραφία στην οποία πόζαραν με της λαμπάδες τους. Όπως θα δεις η λαμπάδα του Στέλιου Μανουσάκη είχε μια ξύλινη επιγραφεί με την ερώτηση “τι έχεις;” ενώ της Μαρίας Ηλιάκη με την απάντηση: “Tίποτα”.

Read More

And More