MasterChef 6: Όλα όσα δήλωσαν οι κριτές λίγο πριν την πρεμιέρα – Η μεγάλη αλλαγή

Απόψε η μεγάλη πρεμιέρα του MasterChef. Το ριάλιτι μαγειρικής επιστρέφει στο Star κάνοντας πρεμιέρα σήμερα, Δευτέρα 10 Ιανουαρίου στις 21:00.

Λίγες ώρες πριν επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το ριάλιτι μαγειρικής, οι τρεις κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος μίλησε με ζωντανή σύνδεση μέσω Skype με την εκπομπή «Breakfast@Star».

«Έχουμε ενθουσιαστεί πάρα πολύ. Περιμένουμε και εμείς να δούμε τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα και τα πράγματα έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον σίγουρα», είπε αρχικά ο Πάνος Ιωαννίδης, o οποίος στη συνέχεια αποκάλυψε μία από τις αλλαγές που θα δούμε φέτος στο MasterChef, την οποία δεν έχουμε ξαναδεί.

«Έχουμε μία αλλαγή που δεν υπήρχε τα προηγούμενα χρονιά. Το «χρυσό π» είναι αυτό που θα περάσει στο σπίτι κατευθείαν κάποιον παίκτη που θα κρίνουμε εμείς και έχουμε τρία δικαιώματα, ένα ο κάθε ένας μας» σημείωσε ο Πάνος Ιωαννίδης. 

Δες όλα όσα είπαν οι κριτές λίγο πριν την πρεμιέρα:

Απόψε το βράδυ, οι τρεις chef – κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται στην κουζίνα του MasterChef 2022 τους πρώτους υποψήφιους μάγειρες από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού. Οι παίκτες θα ετοιμάσουν και θα παρουσιάσουν το πιάτο, που θεωρούν ότι μπορεί να τους χαρίσει την πολυπόθητη λευκή ποδιά, το εισιτήριο δηλαδή για την επόμενη φάση του κορυφαίου μαγειρικού διαγωνισμού.

Ποιοι θα κάνουν τη σωστή επιλογή και θα εντυπωσιάσουν με τις γευστικές τους δημιουργίες; Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ή να υπολογίσει το τελικό αποτέλεσμα.

Read More

And More