MasterChef – Απόλλωνας: «Με αναγνωρίζουν στον δρόμο, δύο κοπέλες χθες με κοιτούσαν περίεργα»

O Απόλλωνας είναι ένας από τους παίκτες που γνωρίσαμε στο φετινό MasterChef και μπορεί να μην κατάφερε να παραμείνει για καιρό στο παιχνίδι, οι τηλεθεατές όμως τον λάτρεψαν από την πρώτη του εμφάνιση.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Breakfast@Star και μεταξύ άλλων μίλησε για την εμπειρία του στο MasterChef ενώ παράλληλα δήλωσε πόσο του αρέσει που τον αναγνωρίζουν στον δρόμο.

«Περίμενα να πάω για δουλειά αλλά τον χειμώνα δεν έχει πολλές δουλειές στον κλάδο μας στο νησί και αργούσε η δουλειά, οπότε κάποια στιγμή ο γιος μου μου λέει “ρε μπαμπά αφού μαγειρεύεις γιατί δεν πας εκεί;”. Εγώ ήμουν παραδοσιακός μάγειρας. Το καλοκαίρι όμως, δούλεψα σε ένα καλό εστιατόρια στη Σκιάθο και εκεί ο σεφ μου έμαθε πολλά, οπότε δήλωσα συμμετοχή» είπα αρχικά ο πρώην διαγωνιζόμενος.

«Στο δρόμο με αναγνωρίζουν μετά το MasterChef και λέω θα το ζήσω όσο το ζήσω, γιατί θα είναι εφήμερο λογικά και το ζω. Χθες μάλιστα, πήγα σε ένα φαρμακείο και με κοιτάνε δύο κοπέλες περίεργα. Μου λέει η μία βγάλε τη μάσκα και κατεβάζω διστακτικά τη μάσκα και λέει η μία στην άλλη, “να ορίστε αυτό είναι, έφυγες πολύ νωρίς”», σημείωσε αρχικά ο Απόλλωνας.

Και συνέχισε: «Εμένα το παιχνίδι μου έκανε πολύ καλό και το ζω όσο μπορώ. Στα social media δέχομαι αρκετά μηνύματα και απαντάω σε όλους. Δεν το περίμενα τόσο πολύ, ήξερα ότι με αγαπάει ο κόσμος, αλλά όχι τόσο πολύ».

Read More

And More