MasterChef: Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη εκπλήρωσε την υπόσχεση που έδωσε στον Τζιοβάνι Σκαράτζι – Η κοινή φωτογραφία

Η νικήτρια του φετινού MasterChef, Μαργαρίτα Νικολαΐδη τήρησε την υπόσχεση που έδωσε στον καλό της φίλο και πρώην συμπαίκτη, Τζιοβάνι Σκαράτζι. Ποια ήταν αυτή;

Να βρεθούν μαζί στη Ρόδο για διακοπές. Ο Ιταλός σεφ, μάλιστα, δημοσίευσε στο instagram μία κοινή τους φωτογραφία αγκαλιά. «Κάθε υπόσχεση, είναι χρέος μας να την υλοποιούμε. Γι’ αυτό το λόγο βρισκόμαστε μαζί εδώ. Ωστόσο οι μέρες που διανύουμε δεν είναι κατάλληλες για τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Έτσι η Μαργαρίτα μας με την απλότητα και τη θετική της ενέργεια θα μας κρατήσει απλά συντροφιά για λίγες ημέρες.

Το γαστρονομικό μας ταξιδάκι αναβάλλεται για πιο ήρεμες ημέρες. Μοιραζόμαστε τον πόνο των συνανθρώπων μας που τρέχουν να σώσουν και να σωθούν από τη φωτιά όλες αυτές τις ημέρες και θαυμάζουμε το θάρρος και το κουράγιο τους, ωστόσο καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να δείξουμε μεγαλύτερη υπευθυνότητα. Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος στον κόσμο, από την Ελλάδα το καλοκαίρι», έγραψε ο Τζιοβάνι Σκαράτζι στη λεζάντα της εικόνας.

Οι δυο τους σεβάστηκαν τη δραματική κατάσταση που βίωσε τις προηγούμενες ημέρες η χώρα μας και δεν ήθελαν να το γιορτάσουν, όπως θα έκαναν υπό φυσιολογικές συνθήκες.

Δες το post:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giovanni Scaraggi (@giovanniscaraggi)

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και ο Τζιοβάνι Σκαράτζι αγαπήθηκαν πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, όσο βρίσκονταν μαζί στο παιχνίδι.

Read More

And More