Matthew Perry: Συγκινεί η πρώην αρραβωνιαστικιά του για τον θάνατό του – «Νιώθω ανακούφιση που βρήκες τη γαλήνη»

Με ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα θέλησε να αποχαιρετήσει τον Μάθιου Πέρι, η πρώην αρραβωνιαστικιά του, Μόλι Χούρβιτς.

Το φλερτ ανάμεσα στην Μόλι Χούρβιτς και τον Μάθιου Πέρι ξεκίνησε το 2018 και το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Νοέμβριο του 2020, ενώ χώρισε οριστικά τον Ιούνιο του 2021, κυρίως λόγω των εξαρτήσεων του ηθοποιού.

«Μερικές φορές τα πράγματα απλά δεν λειτουργούν και αυτό είναι ένα από αυτά. Εύχομαι στη Μόλι τα καλύτερα» είχε δηλώσει ο ηθοποιός στο People μετά τον χωρισμό τους και αξίζει να σημειώσουμε πως την είχε αποκαλέσει «τη σπουδαιότερη γυναίκα στον πλανήτη εκείνη τη στιγμή».

Η Χούρβιτς το βράδυ της Δευτέρας 31/10 αποχαιρέτησε τον αγαπημένο της Μάθιου Πέρι, με μία φωτογραφία του ίδιου να ατενίζει το χιονισμένο τοπίο μιας ευρωπαϊκής πόλης.

«Αν και τον αγαπούσα με μια ένταση που δεν μπορούσα να εκφράσω, ήταν μια πολύπλοκη ψυχή που, μερικές φορές, προκαλούσε βαθύ πόνο… Μάτι, νιώθω ανακούφιση που βρήκες τη γαλήνη. Ο σεβασμός και η εκτίμησή μας για το χιούμορ είναι κάτι που μας συνέδεσε. Το να είμαι μαζί του καθώς ανακάλυπτε ξανά τη λάμψη του ήταν μαγικό.

Κανείς στην ενήλικη ζωή μου δεν είχε πιο βαθιά επίδραση πάνω μου από τον Μάθιου Πέρι. Έχω τεράστια ευγνωμοσύνη για αυτό, για όλα όσα έμαθα από τη σχέση μας», έγραψε η Μόλι Χούρβιτς στην ανάρτησή της στο Instagram.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Molly Hurwitz (@mollyhurwitz)

Read More

And More