Meghan Markle: Αυτό είναι το δώρο που θα χαρίσει στην κόρη της

Έγκυος στο δεύτερο παιδί της είναι η Meghan Markle και έτσι πολύ σύντομα η οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον πρίγκιπα Χάρι θα μεγαλώσει. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου ενώ αποκάλυψε το φύλο του μωρού κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στην Όπρα Γουίνφρεϊ. Μετά τον Άρτσι, λοιπόν, οι δυο τους θα αποκτήσουν και ένα κοριτσάκι.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το 2015 στο περιοδικό HOLA, η Meghan Markle είχε δηλώσει ότι αν ποτέ κάνει κόρη θα της χαρίσει ένα πολύ σημαντικό απόκτημα. Ο λόγος για ένα ρολόι, το οποίο αγόρασε η πρώην ηθοποιός, όταν η σειρά που πρωταγωνιστούσε με τίτλο “Suits” ανακοίνωσε ότι θα συνεχιστεί για τρίτη σεζόν. 

“Πάντα ήθελα το ρολόι French Tank Watch της Cartier. Μόλις έμαθα πως το Suits θα συνέχιζε για 3η σεζόν, έσπευσα και αγόρασα το μοντέλο ‘two-tone’. Ζήτησα και μου χάραξαν μια αφιέρωση στο πίσω μέρος με τα αρχικά ‘Μ.Μ,’ και σκοπεύω να το δώσω στην κόρη μου μια μέρα. Αυτό άλλωστε κάνει αυτά τα κοσμήματα ιδιαίτερα, η συναισθηματική αξία που μπορούν να αποκτήσουν”, είχε δηλώσει η Meghan Markle.

Read More

And More