Meghan Markle: Κέρδισε ακόμα μία δικαστική μάχη – Όλες οι λεπτομέρειες

Η Meghan Markle κέρδισε τη δικαστική μάχη για παραβίαση της ιδιωτικής της ζωής σε βάρος μιας βρετανικής ταμπλόιντ, η οποία δημοσίευσε αποσπάσματα μιας επιστολής που έγραψε εκείνη στον πατέρα της, με το δικαστήριο του Λονδίνου να εκδίδει σήμερα μια συνοπτική απόφαση υπέρ της.

Η 39χρονη Meghan, η σύζυγος πρίγκιπα Harry, είχε μηνύσει τις εκδόσεις Associated Newspapers, αφότου η ταμπλόιντ τους Mail on Sunday δημοσίευσε αποσπάσματα της χειρόγραφης επιστολής που η δούκισσα του Σάσεξ είχε στείλει στον πατέρα της Thomas Markle, τον Αύγουστο του 2018.

Ο δικαστής Μαρκ Ουάρμπι αποφάσισε πως τα άρθρα αυτά δημοσιεύτηκαν κατά παράβαση της ιδιωτικότητάς της.

«Η προσφεύγουσα μπορούσε λογικά να αναμένει ότι το περιεχόμενο της επιστολής θα παρέμενε ιδιωτικό», εκτιμά ο δικαστής, που κλήθηκε από τους δικηγόρους της Meghan Markle να εκδώσει μια απόφαση χωρίς τη διεξαγωγή μιας δίκης, που θα προβλεπόταν το φθινόπωρο και θα μπορούσε να εξελιχθεί πλούσια σε αποκαλύψεις σχετικά με τη ζωή του ζευγαριού, που διαμένει πλέον στην Καλιφόρνια, αφότου απομακρύνθηκε από τη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Εντούτοις, ο δικαστής είπε ότι θέματα που σχετίζονται με τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας της επιστολής πρέπει να διευθετηθούν σε μια δίκη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Read More

And More