Έκπληξη!

Meghan Markle – Πρίγκιπας Χάρι: Το νέο φιλανθρωπικό τους εγχείρημα έχει κάτι… ελληνικό!

Μπορεί η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι να έχουν αποσυρθεί από τα βασιλικά τους καθήκοντα, ωστόσο δεν σκοπεύουν να αφήσουν στην άκρη τη φιλανθρωπική τους δράση.

Το νέο εγχείρημά τους, το οποίο προετοιμάζουν τους τελευταίους μήνες, έχει το όνομα «Archewell». Όπως θα δεις, το όνομα δεν είναι τυχαίο.

Αν πατήσει κάποιος στη νέα ιστοσελίδα του Χάρι και της Μέγκαν, archewell.com, θα δει στην αρχική σελίδα την ετυμολογία της λέξης με μαύρα γράμματα. Το «Arche» (θυμίζει και το όνομα του γιου τους Archie) δηλώνει την «πηγή της δράσης» και προκύπτει από τα αρχαία ελληνικά, ενώ το «Well» σημαίνει το «πλούσιο κοίτασμα, ένα μέρος στο οποίο σκάβουμε βαθιά» και προέρχεται από τα αγγλικά.

Ακόμα, μέσω της ιστοσελίδας, οι χρήστες μπορούν να δηλώσουν το email τους, ώστε να εγγραφούν στο newsletter των φιλανθρωπικών δράσεων.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είχαν προγραμματίσει να εκτελέσουν το έργο τους με την επωνυμία Sussex Royal. Μάλιστα, είχαν και λογαριασμό στο Instagram, που μετρούσε 11 εκατομμύρια ακολούθους. Όταν αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τις βασιλικές τους υποχρεώσεις, επέλεξαν να διαγράψουν και το εν λόγω προφίλ.

Το περασμένο Απρίλιο, οι δύο τους είχαν δηλώσει: «Πριν από το Sussex Royal, είχαμε σκεφτεί το Arche, την ελληνική λέξη που σημαίνει πηγή δράσης. Συνδεθήκαμε με αυτή την ιδέα για την φιλανθρωπική οργάνωση που ελπίζαμε να χτίσουμε μια μέρα και έγινε η έμπνευση για το όνομα του γιου μας. Να κάνεις κάτι που έχει νόημα. Να κάνεις κάτι που έχει σημασία».

Read More

And More