Mike: Η συγκινητική ανάρτηση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου σήμερα, ο Mike, ο οποίος είχε καρκίνο στο παρελθόν, έκανε μία αναδρομή και δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, από την περίοδο που έκανε χημειοθεραπείες.

Πιο συγκεκριμένα στη φωτογραφία βλέπουμε τον Mike να ποζάρει κάνοντας μία γκριμάτσα, ενώ τα μαλλιά του έχουν πέσεις. Ο ίδιος θέλησε να συνοδεύσει αυτή τη φωτογραφία με ένα ηχηρό μήνυμα, προκαλώντας συγκίνηση.

«Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου! Είσαι πολύ πιο δυνατός απ’ όσο νομίζεις, δεν μπορεί τίποτα να σε ρίξει παρά μόνο ο ίδιος σου ο εαυτός! Με τη δύναμη του μυαλού μας μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα και να ανοίξουμε διάπλατα οποιαδήποτε πόρτα στη ζωή μας επιλέξουμε, αρκεί μόνο να το θέλουμε! Πίστεψε στον εαυτό σου και θα βγεις πιο δυνατός!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Ο Mike είχε μιλήσει αρκετές φορές στο παρελθόν για τη μάχη του με τον καρκίνο, θέλοντας να μοιραστεί τη δική του εμπειρία αλλά και να βοηθήσει όσους βρίσκονται στην ίδια θέση. Μου ήρθε κεραμίδα αλλά δεν το πίστευα κιόλας…. Μας εξήγησε ο γιατρός τι έχω. Ξεκίνησε μια διαδικασία επώδυνη. Έκανα το χειρουργείο για να βγάλουμε τον ένα διαφορετικά θα γινόταν σίγουρα μετάσταση… »Δεν ήθελα να το περάσω μαζί με κανέναν. Ούτε την κοπέλα μου, ούτε τους γονείς μου… Προσπαθούσα να μην το περνάω σε κανέναν όλο αυτό, ξέσπαγα όταν έκανα μπάνιο.

Έχω πολύ πίστη, πήγαινα και προσευχόμουν, δε μπορώ να εξηγήσω αυτό που ένιωθα σε αυτές τις προσευχές… Μπήκα για χειρουργείο, δεν είχα ξανακάνει και φοβήθηκα πολύ. Ρώτησα το γιατρό αν μπορώ να κάνω τις δραστηριότητές μου… Πέντε εβδομάδες δυσκολευόμουν και να ξαπλώσω, με βοήθαγε η κοπέλα μου να σηκωθώ», είχε αναφέρει ο ίδιος σε συνέντευξή του.

Δες την ανάρτηση του Mike

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MIKE (@mike.official_profile)

Ετικέτες

Read More

And More