Mike: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποκάλυψη του προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε χθες, ανήμερα των γενεθλίων του ο Mike. Ο 27χρονος τραγουδιστής μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό τoυ λογαριασμό στο Instagram έκανε γνωστό πως τους τελευταίους μήνες ήρθε αντιμέτωπος με ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Συγκεκριμένα όπως έγραψε, έδωσε μια μεγάλη μάχη ενάντια στον καρκίνο από την οποία βγήκε νικητής.

Σήμερα, μια μέρα μετά ο Mike μέσω Instastories ευχαρίστησε όλους όσους του ευχήθηκαν για τα γενέθλιά του αλλά και όσους του έστειλαν μηνύματα αγάπης για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

“Γεια χαρά σε όλους. Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για τα μηνύματα που μου στείλατε χθες για τα γενέθλιά μου και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζω, βασικά αντιμετώπιζα (ελπίζω ότι έχει τελειώσει). Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ. Συγγνώμη αν δεν έχω απαντήσει σε κάποια μηνύματα. Θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλα, δεν έχω λόγια. Ήταν πολύ συγκινητικό αυτό που κάνατε και η αγάπη που μου δείξατε χθες. Ήταν πάρα πάρα πολύ όμορφο. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους, Να είστε όλοι καλά¨ ανέφερε στο βίντεό του ο Mike.

Θυμίζουμε πως ο Mike τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε σχέση με την Έλενα Τσαγκρινού.

Ετικέτες

Read More

And More