Mιχάλης Χατζηγιάννης: Tραγουδά μαζί με την αδερφή του το αγαπημένο χριστουγεννιάτικο τραγούδι όλων των παιδιών

O Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι από τους καλλιτέχνες που φροντίζουν πάντα να κρατούν χαμηλούς τόνους ενώ διαθέτει και μια αρκετά διακριτική παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πριν μερικές ημέρες ωστόσο, ο αγαπημένος τραγουδιστής έκανε την έκπληξη και δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα ξεχωριστό βίντεο.

Σε αυτό τον βλέπουμε να τραγουδά μαζί με την αδερφή του το αγαπημένο χριστουγεννιάτικο τραγούδι όλων των παιδιών, το Ρούντολφ το ελαφάκι. Στη λεζάντα δε του βίντεο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αναφέρθηκε στην αδερφή του με πολύ τρυφερά λόγια η οποία είναι εκπαιδευτικός και έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα παιδιά.

“Τραγουδώντας παρέα με τη Μελίνα!

Η αδελφή μου η Μελίνα είναι πολυπράγμων άνθρωπος. Από παιδί ξεχείλιζε από μέσα της η μουσική, τελικά έγινε εκπαιδευτικός στη δημοτική εκπαίδευση.
Τώρα στην Κύπρο τα δημοτικά σχολεία έχουν τις γιορτούλες τους, κι δάσκαλοι ετοιμάζουν για τα παιδιά τα χριστουγεννιάτικα τραγουδάκια. Φυσικά όλα αυτά με τα ενδεικνυόμενα στην Κύπρο μέτρα έναντι της πανδημίας.
Στο βιντεάκι αυτό παρεισέφρησα λίγο απρόσκλητος λόγω της αγάπης μου στα ζώα για να χαϊδέψω τη μουσούδα του Ρούντολφ” έγραψε χαρακτηριστικά.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mihalis Hatzigiannis (@mhatzigiannis)

Πρόσφατα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι από τη Heaven Music με τίτλο “Μην αργείς”.

Read More

And More