Mπάμπης Στόκας: “Ήταν επιθυμία της οικογένειας Ξυδούς να μην είμαι στο αφιέρωμα που έγινε για εκείνον”

Για το αφιέρωμα που έγινε στον Μάνο Ξυδούς στο “Σπίτι με το Mega” αλλά και την απουσία τόσο τη δική του όσο και του Φίλιππου Πλιάτσικα από αυτό, μίλησε ο Μπάμπης Στόκας στη “Φωλιά των ΚουΚου”. Ο γνωστός καλλιτέχνης που υπήρξε για χρόνια φίλος και συνεργάτης με τον Μάνο Ξυδούς αποκάλυψη πως ήταν επιλογή της οικογένειας να μην βρίσκονται εκεί.

Ωστόσο ξεκαθάρισε πως αυτό είναι κάτι που δεν τον ενόχλησε αλλά σε κάθε περίπτωση αν του είχε γίνει η πρόταση η απάντησή του μόνο θετική θα ήταν.

“Ήταν επιλογή της οικογένειας. Αν μας λέγανε να πάμε σε μια εκπομπή του Μάνου θα πηγαίναμε. Δεν υπήρχε λόγος να δημιουργηθεί θέμα. Θα κάνεις ένα αφιέρωμα στον Μάνο Ξυδούς ήταν λογικό να πάμε εγώ και ο Φίλιππος (Πλιάτσικας). Οι άνθρωποι που κάνανε την παραγωγή, η οικογένεια, οι εταιρείες, διαλέξανε αυτό. Εγώ δεν έχω πρόβλημα με αυτό αλλά από εκεί και πέρα θεωρώ ότι δεν υπήρχε λόγος να γίνει αυτό. Δεν με πείραξε. Δεν το κάνουμε ζήτημα. Είχαν κάτι άλλο στο μυαλό τους. Δεν είμαστε ανόητοι, δε θα είχαμε απαιτήσεις για να πάμε σε μια εκπομπή για τον Μάνο. Δεν ενοχληθήκαμε. Η ζωή του καθενός είναι δική του και αποφασίζει τι θέλει να κάνει στη ζωή του. Και τσακωμένοι να ήμασταν δε θα λέγαμε ποτέ όχι… Δεν τρέχει τίποτα. Οι Πυξ Λαξ τόσο χρόνια προσπαθούσαν να πουλήσουν με αισθητικοί αυτό που φτιάχνανε… Δε μου αρέσει όμως να είμαι κριτής των άλλων” είπε μεταξύ άλλων ο Μπάμπης Στόκας.

Read More

And More