Mπιλ Γκέιτς: Ποια είναι η στιλάτη μητριά του δισεκατομμυριούχου – Σπάνια κοινή εμφάνιση

Η κόρη του δισεκατομμυριούχου Bill Gates, Jennifer Gates παντρεύτηκε τον Αιγύπτιο Nayel Nassar, το απόγευμα του Σαββάτου 16 Οκτωβρίου στο σπίτι της στο Westchester της Νέας Υόρκης, σε μία παραμυθένια τελετή.

Οι γονείς της 25χρονης κατέφθασαν στη Νέα Υόρκη λίγες ώρες πριν τον γάμο. Ο Bill Gates ταξίδεψε με το ιδιωτικό του αεροπλάνο συνοδευόμενος από τη… μητριά του. Η 79χρονη στιλάτη Mimi Gardner Gates μάλιστα, όταν κατέβηκε από το αεροπλάνο προκάλεσε εντυπώσεις με το ιδιαίτερο καπέλο της.

 

Συγκεκριμένα, επρόκειτο για ένα μαύρο απλό καπέλο, από την κορυφή του οποίου προεξείχε ένα τσόχινο μπλε λουλούδι. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι περισσότεροι δεν άφησαν ασχολίαστη αυτή την εμφάνιση, κάνοντας χιουμοριστικά σχόλια στο διαδίκτυο.



Ποια είναι η Mimi Gardner Gates;

Η Gardner Gates είναι απόφοιτος του Στάνφορντ και απέκτησε το διδακτορικό της στην ιστορία της τέχνης στο Γέιλ.

Ήταν διευθύντρια του Μουσείου Τέχνης του Σιάτλ από το 1994 έως το 2009 και πλέον κατέχει τη θέση του ομότιμου διευθυντή που επιβλέπει το κέντρο Gardner για την Ασιατική Τέχνη και Ιδέες SAM. Πριν από αυτό το ρόλο, είχε περάσει δύο δεκαετίες στην Πινακοθήκη του Πανεπιστημίου του Γέιλ ως επιμελήτρια ασιατικής τέχνης, προτού γίνει διευθύντρια το 1987, σύμφωνα με το βιογραφικό της στην σελίδα υποτροφιών, Gates Cambridge.

Μεταξύ των άλλων επιτευγμάτων της στο Σιάτλ, δημιούργησε ένα πάρκο γλυπτών 9 στρεμμάτων στην προκυμαία στο κέντρο της πόλης. Πρόσθεσε επίσης περισσότερα από 2.500 έργα τέχνης στη συλλογή της SAM και αύξησε το εισόδημά της από 24,5 εκατομμύρια δολάρια το 1994 σε 75.5 εκατομμύρια δολάρια το 2005.

O γάμος με τον Bill Gates

Η Mimi Gardner παντρεύτηκε με τον Bill Gates τον πρεσβύτερο, – δικηγόρο και φιλάνθρωπο το 1996, ωστόσο, τον περασμένο Σεπτέμβριο σε ηλικία 94 ετών εκείνος απεβίωσε.

H ανάρτηση του Bill Gates για τον θάνατο του πατέρα του

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bill Gates (@thisisbillgates)

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 1996, ενώ η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει πως δεν είχε φανταστεί ότι θα ήταν τόσο ευτυχισμένη στην προσωπική της ζωή.


Πηγή φωτογραφιών: Splash News

Read More

And More