My Style Rocks: Αγνώριστη η Αρετή Λις με διαφορετικό hairlook (pics)

Στο My Style Rocks οι παίκτριες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να εντυπωσιάσουν με το στυλ τους. Καθημερινά κρίνονται για τις ενδυματολογικές τους επιλογές και στόχος τους είναι να συγκεντρώσουν υψηλή βαθμολογία προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι. Μία από τις διαγωνιζόμενες του reality μόδας που αρκετές φορές ξεχωρίζει, με τα look που παρουσιάζει, είναι και η Αρετή Λις.

Η 27χρονη Αρετή γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία. Σπούδασε Γερμανική Φιλολογία, ωστόσο δεν ασχολήθηκε ποτέ, καθώς την κέρδισε η αγάπη της για τη μόδα. Έχει δουλέψει ως σερβιτόρα σε οικογενειακή επιχείρηση. Ξεκίνησε να εργάζεται στη χώρα μας, αλλά και στη Γερμανία πάνω στον τομέα της μόδας, κυρίως διακοσμώντας βιτρίνες καταστημάτων. 

Η Αρετή Λις είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται με τους followers της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, αρκετά στιγμιότυπα από τη ζωή της. Ανάμεσα στις αναρτήσεις της, εντοπίσαμε και κάποιες φωτογραφίες από την εποχή που είχε μακριά σπαστά μαλλιά.

Η παίκτρια του My Style Rocks ποζάρει με αρκετά διαφορετικό look, απ’ αυτό με το οποίο την γνωρίσαμε στο reality μόδας.

Read More

And More