My Style Rocks: Αγνώριστη η Τζένη Γεωργιάδου με ξανθά μαλλιά (pics)

Στο My Style Rocks οι παίκτριες καθημερινά προσπαθούν να εντυπωσιάσουν με τις στιλιστικές τους επιλογές. Στόχος τους να συγκεντρώσουν υψηλή βαθμολογία και να παραμείνουν στο παιχνίδι διεκδικώντας το χρηματικό έπαθλο κάθε εβδομάδας αλλά και την πρώτη θέση στο reality μόδας. Μία από τις παίκτριες του φετινού My Style Rocks, που καταφέρνει συχνά να ξεχωρίζει με τις ενδυματολογικές της επιλογές, είναι και η Τζένη Γεωργιάδου.

Η Τζένη είναι 39 ετών, ζει στη Σουηδία και ασχολείται με τη διακόσμηση βιτρινών. Ήρθε από τη Στοκχόλμη μόνο για το My Style Rocks. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη μέχρι τα 14 της χρόνια, ενώ η μόδα και το styling, της κέντρισαν το ενδιαφέρον από μικρή ηλικία. Είναι κατά του body shaming και θεωρεί πως η μόδα συνδέεται στενά με την ψυχολογία της γυναίκας.

Το μεγάλο της όνειρο είναι να κάνει art direction και costume design σε ελληνικά μουσικά βίντεο clip, γιατί αγαπάει την ελληνική μουσική, αλλά και γιατί θεωρεί ότι από αυτό τον χώρο λείπει η γυναικεία αισθητική. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με το hair styling.

Η Τζένη Γεωργιάδου είναι αρκετά ενεργή στα social media και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή της, με τους διαδικτυακούς της φίλους. Ανάμεσα στις αναρτήσεις της, εντοπίσαμε και κάποιες φωτογραφίες, στις οποίες έχει αρκετά διαφορετικό look απ’ αυτό με το οποίο την γνωρίσαμε στο My Style Rocks.

Η παίκτρια του My Style Rocks ποζάρει με ξανθά μαλλιά και είναι αγνώριστη.

Read More

And More