My Style Rocks: Εντυπωσιακή η Κωνσταντίνα Παγάνη όταν κέρδισε σε διαγωνισμό ομορφιάς στην Αμερική (pics)

Οι παίκτριες του My Style Rocks καθημερινά βάζουν τα δυνατά τους και κρίνονται για τις στιλιστικές τους επιλογές. Ο στόχος τους είναι να εντυπωσιάσουν με το look τους και να συγκεντρώσουν υψηλή βαθμολογία. Ακόμη και όταν δέχονται πιο αυστηρή κριτική δεν το βάζουν κάτω και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να παραμείνουν στο παιχνίδι. Μία από τις παίκτριες, του τρίτου κύκλου του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ, με ξεχωριστό στυλ είναι και η Κωνσταντίνα Παγάνη.

Η 27χρονη Κωνσταντίνα το 2017 εκπροσώπησε την Ελλάδα και πήρε τον πρώτο τίτλο σε έναν διαγωνισμό ομορφιάς στην Αμερική που προωθούσε το μήνυμα για την «Εξάλειψη της ενδοοικογενειακής βίας». Μερικούς μήνες αργότερα ένα τραγικό γεγονός έπληξε την οικογένειά της με αποτέλεσμα να χάσει τη μητέρα της. Αυτό την έκανε πιο σκληρή και αποφασιστική. Στο My Style Rocks δήλωσε συμμετοχή γιατί αγαπάει τη μόδα και γιατί θέλει να περάσει το δικό της κοινωνικό μήνυμα.

Η Κωνσταντίνα Παγάνη είναι αρκετά ενεργή στα social media και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετά στιγμιότυπα από τη ζωή της. Ανάμεσα στις αναρτήσεις της, εντοπίσαμε και κάποιες φωτογραφίες από τότε που η Κωνσταντίνα εκπροσώπησε την Ελλάδα και κέρδισε σε διαγωνισμό ομορφιάς στην Αμερική. Φορώντας ένα κατακόκκινο μακρύ φόρεμα, η Κωνσταντίνα εντυπωσιάζει με την ομορφιά της.

Read More

And More