My Style Rocks: Έτσι σχολίασε η Έλενα Χριστοπούλου την εμφάνιση της Μικαέλας Φωτιάδη (video)

Το απόγευμα της Δευτέρας εισέβαλε στο My Style Rocks η Μικαέλα Φωτιάδη που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή σε προηγούμενο κύκλο του GNTM! Όπως τόνισε η πρώην Σταρ Ελλάς, ο Διαγωνισμός Μόδας του ΣΚΑΪ είναι ακόμη μια πρόκληση… και επειδή δεν φοβάται τις προκλήσεις, έρχεται και θα κερδίσει!

«Είμαι καλά. Λίγο αγχωμένη επειδή είναι η πρώτη μέρα, δεν τα έχω μάθει ακριβώς όλα όσα πρέπει να κάνω, τη σειρά κλπ. Νομίζω, όμως, πως μόλις μου φύγει το άγχος της αρχής θα είμαι οκ» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μικαέλα Φωτιάδη μόλις συνάντησε την Κατερίνα Στικούδη στο πλατό.

Μάλιστα, στην κριτική επιτροπή συνάντησε και μια παλιά της γνώριμη από την εποχή του Greece’s Next Top Model! Η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία ήταν η coach των κοριτσιών, δεν σχολίασε θετικά την εμφάνιση της Μικαέλας…

“Κορίτσι μου γλυκό, είναι πρώτη μέρα, σου εύχομαι καλή επιτυχία. Δεν είσαι καλά ντυμένη για το My Style Rocks. Είσαι καλά ντυμένη να πιούμε καφέ μετά, ίσως τον Νοέμβριο. Τα καινούργια σου μαλλάκια είναι καλύτερα από πριν! Είσαι μουντή, δεν είσαι καθόλου λαμπερή. Όταν προέρχεσαι από το modelling, γνωρίζεις καλά πώς να είσαι λαμπερή” σχολίασε χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου.

 

Read More

And More