My Style Rocks: Η ατάκα του Στέλιου Κουδουνάρη για την προσωπική ζωή της Μικαέλας Φωτιάδη (video)

Στο νέο επεισόδιο του My Style Rocks το απόγευμα της Παρασκευής, η Μικαέλα Φωτιάδη εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές και τους συμπαίκτες της προκειμένου να δείξει τις στυλιστικές επιλογές και ικανότητές της.

Αφού ολοκλήρωσε την πασαρέλα της και βαθμολογήθηκε από τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους στάθηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή όπου δέχτηκε μια ερώτηση που δε περίμενε από τον Στέλιο Κουδουνάρη.

Συγκεκριμένα ο σχεδιαστής πριν ξεκινήσει να σχολιάζει τα ρούχα της Μικαέλας, της έκανε μια ερώτηση που που αφορούσε την κριτική επιτροπή.

«Έχεις κάποια σχέση αυτή την περίοδο;», ρώτησε στην αρχή ο Στέλιος Κουδουνάρης με την Μικαέλα Φωτιάδη μετά την ξαφνική της έκπληξη να απαντάει: «Μπορεί».

Τότε, ο κριτής του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ είπε: «Α, γιατί ρωτάει ένας φίλος μου ο Σπύρος», με την παίκτρια να του λέει ξεσπώντας σε γέλια: «Α, έχω».

Μάλιστα, την δήλωση που έκανε η Μικαέλα για την προσωπική της ζωή δεν δίστασε να την σχολιάσει Στέλιος Κουδουνάρης λέγοντας: «Καλά κάνεις, πως θα μπορούσες να μην έχεις».

Να θυμίσουμε, πως η Μικαέλα Φωτιάδη εδώ και ένα χρόνο περίπου βρίσκεται σε σχέση με τον επιχειρηματία, Αλέξανδρο Σπυριλιώτη.

 

Read More

And More