My Style Rocks – Μικαέλα Φωτιάδη: Οι δραματικές στιγμές όταν πυροβόλησαν συγγενικό της πρόσωπο στο κεφάλι

Η Μικαέλα Φωτιάδη είναι η νέα παίκτρια του My style Rocks, η οποία, φιλοδοξεί με τις εμφανίσεις της, να κατακτήσει τους κριτές με το προσωπικό της στυλ και να αποσπά καλή βαθμολογία από τις συμπαίκτριές της. Ωστόσο η όμορφη Μικαέλα, η οποία είναι μανούλα ενός 3χρονου αγοριού, σήμερα διαθέτει ένα πλούσιο βιογραφικό με σημαντικές δουλειές στο χώρο της μόδας αλλά και σπουδαίους τίτλους ομορφιάς. Στο ευρύ κοινό έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή στο GNTM.


To Tlife σου αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές από το λαμπερό άλμπουμ της ζωής της! Η Μικαέλα Φωτιάδη γεννήθηκε στην Ολλανδία. Ο πατέρας της, Κρητικός στην καταγωγή βρέθηκε στην Ολλανδία, πριν απο μερικά χρόνια και μάλιστα εκείνο το διάστημα σπούδαζε πιλότος, όταν γνώρισε τη μητέρα της Μικαέλας στο Αμστερνταμ. Μάλιστα την ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα και για χάρη της,παράτησε τις σπουδές του για να είναι μαζί της. Λίγα χρόνια αργότερα το ερωτευμένο ζευγάρι απέκτησε την Μικαέλα.

Η Μικαέλα ήταν 9 χρονών, όταν εγκαταστάθηκε με την οικογένειά της, στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κρήτη.
Στη φωτογραφία που βλέπεις είναι η νεοεισερχόμενη παίκτρια του My Style Rocks σε μικρή ηλικία. Μάλιστα όπως είχε εξομολογηθεί στην εκπομπή “Όλα” και στον αείμνηστο Θέμο Αναστασιάδη ήταν, τότε, ένα απλά χαριτωμένο κοριτσάκι που άλλαξε, τελείως, με τα χρόνια και μεταμορφώθηκε σε νεράιδα του παραμυθιού.

Μάλιστα η Μικαέλα Φωτιάδη, καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, λίγο μετά την στέψη της ως Star Ellas 2015 είχε μιλήσει για παιδικά της χρόνια, τη μάχη που έδωσε με τη ζυγαριά όταν ήταν 17 ετών και έχασε 20 κιλά για να ασχοληθεί με το μόντελινγκ.

Η εστεμμένη καλλονή, τότε είχε μοιραστεί με τους τηλεθεατές της εκπομπής μία δυσάρεστη εμπειρία που βίωσε, όταν συγγενικό της πρόσωπο δέχτηκε επίθεση, με πυροβόλο, όπλο στο κεφάλι. Η Μικαέλα Φωτιάδη μιλώντας,τότε  στην Τατιάνα Στεφανίδου είχε περιγράψει πως ο θείος της έτρωγε σε ένα εστιατόριο, στον Παναμά με έναν φίλο του και δέχτηκε δολοφονική επίθεση από έναν άγνωστο άντρα,ο οποίος μπήκε στο εστιατόριο, τον πυροβόλησε στο κεφάλι και μετά εξαφανίστηκε.

Η Μικαέλα συντετριμμένη, τότε είχε βρεθεί με την οικογένεια της, στην Ολλανδία όπου ο θείος της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Νοσηλεύτηκε στην εντατική για περισσότερους από έξι μήνες και τελικά κατάφερε να κερδίσει τον θάνατο, όπως είχε δηλώσει, τότε, το νεαρό μοντέλο. 

Read More

And More