My Style Rocks: Χαμός με τον Στέλιο Κουδουνάρη και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Αποχώρησε έξαλλη από το πλατό (video)

Στο σημερινό επεισόδιο του “My Style Rocks” η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε πασαρέλα με το τραγούδι της Κατερίνας Στικούδη “Ψηλά Τακούνια” και αφού έφτασε δίπλα στην παρουσιάστρια εκείνη ζήτησε από τα κορίτσια να βαθμολογήσουν την εμφάνισή της. 

Η Αρετή έδωσε πέντε βαθμούς στην Ευρυδίκη λέγοντας ότι δεν μπορεί άλλο να έχει την πίεση, αφού όταν λέει τη γνώμη της και κάνει κριτική δημιουργούνται εντάσεις. Όταν η Κατερίνα Στικούδη ζήτησε από την Αρετή να της πει τι βαθμό θα έβαζε κανονικά στην Ευρυδίκη, τότε εκείνη απάντησε δύο, αφού το look της δεν θα ήταν κάτι που θα επέλεγε εκείνη.

Στη συνέχεια η Ευρυδίκη βρέθηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή, με τον Χάρη Χριστόπουλο να της ζητάει το λόγο, γιατί νιώθει συνέχεια αδικημένη και βρίσκεται σε ένταση. Τότε, η ξανθιά διαγωνιζόμενη εξήγησε ότι δουλεύει πολύ για κάθε outfit και επειδή είναι άνθρωπος, στενοχωριέται με τα αρνητικά σχόλια που ακούει καθημερινά. 

Όταν το λόγο πήρε ο Στέλιος Κουδουνάρης ανέφερε στην Ευρυδίκη ότι το παιχνίδι έχει να κάνει με το στιλ και όχι με τις φιλίες και τις συμπάθειες. Ο σχεδιαστής ρούχων έκρινε πολύ αυστηρά τη διαγωνιζόμενη, καθώς το look που παρουσίασε δεν είχε καμία σχέση με το concept της ημέρας. Ο ίδιος, μάλιστα, τόνισε στην παίκτρια του reality μόδας ότι μάλλον πηγαίνει εκεί για να τσακωθεί και όχι για δείξει τα ρούχα της. Εμφανώς εκνευρισμένη, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποχώρησε από το πλατό.

 

 

Read More

And More