Mykonos Report: Ποιοι celebrities βρέθηκαν στο νησί των Ανέμων – Φωτογραφίες

Μετά από δύο χρόνια πανδημίας, ο κόσμος έζησε και πάλι το κανονικό Πάσχα. Άλλοι έμειναν στην Αθήνα, άλλοι «ξεχύθηκαν» στα χωριά τους ή σε κάποιο ελληνικό νησί για το Πάσχα.

Ένας από τους πιο δημοφιλής προορισμούς, για μία ακόμη χρονιά, ήταν η Μύκονος, αφού πολλοί είναι οι διάσημοι λατρεύουν το κυκλαδίτικό νησί και το επισκέπτονται τόσο για μικρές αποδράσεις, όσο και για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Μεταξύ των διασήμων που επέλεξαν το νησί για τις πασχαλινές τους διακοπές, ήταν και η Μαρίνα Πατούλη, η οποία βρέθηκε εκεί μαζί με τους αγαπημένους της φίλους.

Στη Μύκονο ταξίδεψαν και η Άννα Μπεζάν με τον Δημήτρη Παππά, ο οποίος δραστηριοποιείται και επαγγελματικά στο νησί. Το ζευγάρι ανυπομονεί να υποδεχτεί στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι και μέχρι τότε απολαμβάνουν τον χρόνο τους οι δυο τους.

Από το πλευρό τους δεν θα μπορούσε να λείπει η μητέρα του Δημήτρη Παππά, Χριστίνα Παππά, η οποία περνάει αρκετούς μήνες του χρόνου στη Μύκονο, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Και οι Survivors επέλεξαν το νησί των ανέμων για να περάσουν ξέγνοιαστες πασχαλινές διακοπές. Μεταξύ αυτών, ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αλλά και η Πελαγία Καζολέα με τον σύντροφό της, Γιώργο Καβάκακη.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης και η Δώρα Γκουγκούση απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό στα Ματογιάννια. Ο ποδοσφαιριστής και η ξανθιά καλλονή απόλαυσαν στιγμές ξεγνοιασιάς, μακριά από το άγχος των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων και όπως θα δεις έδειχναν ιδιαίτερα ευδιάθετοι.

Τη βόλτα της στα Ματογιάννια απόλαυσε και η Μάγκυ Χαραλαμπίδου με τον αγαπημένο της, Αλέξανδρο Σιλβεστρίδη, όπου μαζί με φίλους τους πέρασαν τις πασχαλινές τους διακοπές στο νησί των ανέμων.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More