Naomi Biden: Αυτή είναι η 26χρονη εντυπωσιακή εγγονή του Joe Biden -Η ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον παππού της (pics)

Λίγες ημέρες έχουν περάσει από την εκλογή του Joe Biden στις αμερικανικές εκλογές. Ο 77χρονος νέος Πρόεδρος των Η.Π.Α. έχει φέρει αέρα αισιοδοξίας και, μαζί με την Kamala Harris, έχουν υποσχεθεί σκληρή δουλειά για τον λαό που πλήττεται σε τεράστιο βαθμό εν μέσω πανδημίας.

Το πιο σημαντικό κομμάτι για τον Joe Biden είναι η οικογένειά του. Εκτός από τη σύζυγό του, Jill Biden, μεγάλο μέρος της καρδιάς του κατέχει και η 26χρονη μεγαλύτερη εγγονή του, Naomi.

Η Naomi αποδείχτηκε αρκετά δραστήρια στα social media, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του παππού της, στον οποίο τρέφει τεράστια αδυναμία και θέλει να ακολουθήσει τα χνάρια του. Τώρα, οι followers της ανεβαίνουν καθημερινά κατά χιλιάδες.

Πάμε, όμως, να μάθουμε λίγα πράγματα για τη ζωή της αναλυτικότερα…

Η Naomi Biden είναι κόρη του δεύτερου γιου του Biden, Hunter και της πρώην συζύγου του Kathleen. Όπως έχει γίνει γνωστό, πήρε το όνομά της από την αδικοχαμένη πρώτη σύζυγο του Biden, Naomi Christina, η οποία πέθανε το 1972 σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

 

Πριν από λίγο καιρό, αποφοίτησε από τη νομική του Columbia Law School, ενώ έχει και πτυχίο στην κοινωνιολογία από το Πανεπιστήμιο της Pennsylvania. Έχει γίνει γνωστό, μάλιστα, ότι υπήρξε και συμφοιτήτρια με την κόρη του Donald Trump, Tiffany. Παρόλα αυτά, δεν δίστασε να ασκήσει σκληρή κριτική στον πρώην Πρόεδρο των Η.Π.Α. μέσω του twitter.

Λατρεύει τη μόδα, τα ταξίδια, τα κατοικίδια και συχνά τρώει… πριβέ με τον Joe Biden, τον οποίο δεν διστάζει να φωτογραφήσει και να δημοσιεύσει τις φωτογραφίες στο Instagram της.

 

=  

Read More

And More