Nαταλία Γερμανού: “Η Παπαρίζου τους πετσόκοψε με την απάντησή της… όποιος είναι τόσο θλιβερός και λίγος…”

Μετά την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στον τελικό της Eurovision 2021 τα σχόλια ήταν διθυραμβικά ωστόσο, δεν έλειψαν και εκείνοι οι κακεντρεχείς που σχολίασαν αρνητικά τα κιλά της. Η ίδια η Έλενα Παπαρίζου έδωσε τη δική της αποστομωτική απάντηση στη συνέντευξη που έδωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ενώ πολλοί ήταν και οι Έλληνες celebritites που θέλησαν να πάρουν θέση και να υποστηρίξουν πως κάποια στιγμή το διαδικτυακό bullying πρέπει να σταματήσει. Το ίδιο θέλησε να κάνει και η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της σήμερα το μεσημέρι.

“Τι να πεις για αυτό το κορίτσι… Νομίζω η απάντησή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τους πετσόκοψε. Όχι απλά τους πετσόκοψε τους σκότωσε με χασαπομάχαιρο. Όποιος άνθρωπος είναι τόσο θλιβερός και λίγος, τόσο ελάχιστος που να βλέπει αυτό το συγκλονιστικό πλάσμα με αυτή τη φωνή που είναι δώρο Θεού, τη βραδιά του τελικού πάνω στην ταράτσα, με αυτό το φουστάνι, να επαναλαμβάνει εκείνη τη μοναδική στιγμή του 2005 και αυτό που έχει να γράψει είναι: “πάχυνε μωρέ η Έλενα”…

Και καθόλου να μην είχε αλλάξει, και δέκα κιλά πιο αδύνατη να ήταν που θα ήταν άρρωστο πια. Ακόμα και να ήταν 40 κιλά πιο πάνω, ακόμα και αν ήταν με άσπρα μαλλιά, εκεί θα σταθείς ρε φίλε; Δε θα σταθείς στο ότι αυτή η κοπέλα κουβάλησε έστω και για ένα βράδυ στις πλάτες της όλη την Ελλάδα” είπε η παρουσιάστρια.

Read More

And More