Nέο σκάνδαλο στη βασιλική οικογένεια: Οι φωτογραφίες του συζύγου της πριγκίπισσας Ευγενίας με τρεις καλλονές προκάλεσαν αναταραχή

Ένα νέο σκάνδαλο ήρθε να ταράξει την ηρεμία του Παλατιού στη Μεγάλη Βρετανία και μπορεί να μην αφορά άμεσα τα βασικά μέλη της οικογένειας, αλλά έχει ως επίκεντρο ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της Βασίλισσας Ελισάβετ, και αυτό δεν είναι άλλο από την εγγονή της, την πριγκίπισσα Ευγενία.

Πρόσφατα, ο σύζυγος της πριγκίπισσας Ευγενίας, Τζακ Μπρούκσμπανκ, εθεάθη στην Ιταλία και συγκεκριμένα πάνω σε ένα πολυτελές γιοτ. Μαζί του ωστόσο, αντί για την σύζυγό του ήταν τρεις άλλες πανέμορφες γυναίκες που όπως ο ίδιος υποστηρίζει είναι φίλες του.

Συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στα διάσημα μοντέλα ιταλικής καταγωγής, Rachel Zalis, Maria Buccellati και Erica Pelosini.

Σε μία από τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Τζακ Μπρούκσμπανκ φαίνεται να αγκαλιάζει το μοντέλο και influencer, Maria Buccellati, ενώ σε μία άλλη δίπλα του απεικονίζεται να κάνει ηλιοθεραπεία τόπλες η Erica Pelosini.
Πριν κάποιες ημέρες, βέβαια, ο ίδιος δήλωσε πως είχε σκοπό να κάνει σύντομα ένα επαγγελματικό ταξίδι και όπως αποδείχτηκε, μάλλον αναφερόταν σε αυτό, παρά το γεγονός ότι τα ξένα δημοσιεύματα προσπαθούν να το παρουσιάσουν ως «ένα διάλειμμα από την συζυγική του ζωή με την πριγκίπισσα Ευγενία».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BRITSHROYALFAMILY👑🇬🇧 (@royalfamilyblog)

Read More

And More