Nίκος Χαρδαλιάς: Γιορτάζει πάντα τα γενέθλιά του έχοντας κοντά τους τις γυναίκες της ζωής του, που είναι κούκλες! (pics)

Ο Νίκος Χαρδαλιάς σήμερα κλείνει τα 52 του χρόνια. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και διαχείρισης Κρίσεων έχει γενέθλια και από νωρίς το πρωί, έκανε και δημόσια τον απολογισμό του, ευχαριστώντας όλους για την αγάπη και τις ευχές που του έστειλαν!

Τα φετινά γενέθλια τα γιόρτασε στο γραφείο του ο Νίκος Χαρδαλιάς αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, του πήγαν εκεί την τούρτα του η Γιώτα, η Ιωάννα και η μικρή Δήμητρα τα κορίτσια της ζωής του!

“52 λοιπόν σήμερα και πέρασε κιόλας ένας χρόνος! Και τι χρόνος! Απίστευτος χρόνος! Όλα τρέχουν, συμβαίνουν, εξελίσσονται, τα πάντα όλα! Τόσο εκρηκτικός χρόνος, τόσο διαφορετικός, τόσο αναπάντεχος, σε προκλήσεις ευθύνης, σε μικρά και μεγάλα στοιχήματα. Ένας χρόνος, 365 ημέρες που τα πάντα μπορεί να άλλαξαν στην ζωή μου, αλλά ένα παραμένει μοναδικά αδιαπραγμάτευτο. Αυτή η μαγεία της αγάπης σας και της στήριξής σας, που σε κάθε περίσταση με κάνει δυνατό, γίνεται η απόλυτη μυστική μου, καθημερινή κινητήρια δύναμη, διαλύει κάθε μου λύπη, έγνοια και ενδοιασμό μου”. 

 

Στο Νίκο Χαρδαλιά αρέσει να γιορτάζει τα γενέθλιά του. Έχοντας όμως πάντα δίπλα του τις γυναίκες της ζωής του. Την όμορφη σύζυγό του Γιώτα Παναγιωτοπούλου, γυμνάστρια και ιδιοκτήτρια γυμναστηρίου αλλά και τις δυο κόρες του την μικρή Δήμητρα που απέκτησε από το γάμο του με τη Γιώτα, αλλά και την Ιωάννα που απέκτησε από το γάμο του με την πρώτη του σύζυγο, Αργυρώ Μαστρανδρέου και είναι πραγματικά μια καλλονή!

Όσες φωτογραφίες και να κοιτάξεις στο προφίλ του Νίκου Χαρδαλιά στα social media, πάντα στα γενέθλιά του δίπλα στην τούρτα είναι οι τρείς γυναίκες της ζωής του που του έχουν τεράστια αδυναμία.

Σήμερα η 19χρονη κόρη του Ιωάννα που σπουδάζει Νομική κάτι που έχει κάνει πολύ χαρούμενο τον μπαμπά της δημοσίευσε φωτογραφίες τους αγκαλιά με μια όταν εκείνη ήταν μωρό στην αγκαλιά του!

 

Και σήμερα ο Νίκος Χαρδαλιάς θα αφιερώσει τη βραδιά των γενεθλίων του στα κορίτσια του και σίγουρα παρά τις υποχρεώσεις που είναι πολλές και δύσκολες θα βρει λίγα λεπτά για να σβήσει την τούρτα του!

O Nίκος Χαρδαλιάς και η Γιώτα Παναγιωτοπούλου παντρεύτηκαν το 2011 και από τότε είναι ερωτευμένοι κι αγαπημένοι! Βρίσκουν πάντα χρόνο ο ένας για τον άλλο παρά το βαρύ πρόγραμμα του Νίκου Χαρδαλιά αλλά και της Γιώτας. Το TLIFE, ήταν το μόνο site, που είχε βρεθεί στο ρομαντικό γάμο του τότε Δημάρχου Βύρωνα με την καλλονή γυμνάστρια!

Read More

And More