O Bασίλης Ζούλιας στο πλευρό της Χριστίνας Πολίτη μετά τις καταγγελίες σε βάρος του συντρόφου της Κώστα Σπυρόπουλου

Θέση υπέρ της Χριστίνας Πολίτη αποφάσισε να πάρει ο γνωστός σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας αφού τις τελευταίες ημέρες βλέπει την καλή του φίλη να γίνεται στόχος αρνητικών σχολίων εξαιτίας των καταγγελιών που είδαν το φως της δημοσιότητας κατά του συντρόφου της Κώστα Σπυρόπουλου.

Από τις πρώτες κιόλας ώρες που βγήκαν στην επιφάνεια οι πρώτες κατηγορίες κατά του ηθοποιού και σκηνοθέτη, η Χριστίνα Πολίτη άρχισε να δέχεται σωρεία αρνητικών σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Φίλοι και συνεργάτες στέκονται δίπλα της σε αυτές τις στιγμές.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Βασίλης Ζούλιας ο οποίος μέσα από μια ανάρτηση που έκανε τόνισε πως δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να «λιθοβολήσει» την καλή του φίλη και σχολίασε αιχμηρά όσους στρέφονται εναντίον της θεωρώντας τους εαυτούς τους αναμάρτητους.

“Απαράδεκτο ποστ…. ακούω…δε πρόκειται να σηκώσω και εγώ την πέτρα μου απέναντι στη φίλη μου με όλους τους άλλους…. ρίχτε ελεύθερα όλοι εσείς οι αναμάρτητοι… Χριστίνα κουράγιο” έγραψε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Ζούλιας.

 

Read More

And More