O Kωστής Μαραβέγιας στην “Ταράτσα του Φοίβου” – Η σύντροφός του Τόνια Σωτηροπούλου και οι φίλοι του ήταν εκεί για να τον απολαύσουν

Το αναψυκτήριο του Φοίβου Δεληβοριά, που από πέρσι λειτουργεί στο δροσερό χώρο του «Άλσους» υποδέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης 10 Ιουνίου τον Κωστή Μαραβέγια.

Μετά τη μοναδική μουσικοθεατρική παράσταση που έδωσαν ο Φοίβος Δεληβοριάς με τους: Θανάση Αλευρά, Βύρωνα Θεοδωρόπουλο, Νεφάλη Φασουλή, Idra Kayne, Φοίβο Ριμένα και τον Κώστα Δετώρο, στη σκηνή ανέβηκε ο Κωστής Μαραβέγιας ο οποίος ερμήνευσε μερικές από τις πιο γνωστές του επιτυχίες – και όχι μόνο- αλλά και το τελευταίο του single “Ριτα”.

Το παρόν στη βραδιά έδωσαν αρκετοί φίλοι του Κωστή Μαραβέγια από το χώρο της ελληνικής showniz. Ανάμεσά τους φυσικά και η αγαπημένη του Τόνια Σωτηροπούλου με την οποία μετρούν σχεδόν τέσσερα χρόνια κοινής πορείας. Εκτός όμως από τη σύντροφο του Κωστή Μαραβέγια παρόντες ήταν και ο καλός του φίλος Πάνος Μουζουράκης, η Κατερίνα Παπουτσάκη με τον σύζυγό της Παναγιώτης Πιλαφάς με την οποία ο Κωστής Μαραβέγιας βρέθηκε μαζί στην κριτική επιτροπή του YFSF καθώς και οι: Ζέτα Μακρυπούλια, Ευγενία Σαμαρά και ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο Πέτρος Χόντος με τον φωτογραφικό φακό του TLIFE ήταν εκεί και εξασφάλισε μερικές αποκλειστικές φωτογραφίες παρουσιάζοντάς μας το ευχάριστο κλίμα που επικράτησε.

 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More