O Mickey Rourke στην Αθήνα! (Φωτογραφίες)

Μπορεί να πέρασαν πολλά χρόνια από τότε που τα κορίτσια, έλιωναν για τον Mickey Rourke στην θρυλική ταινία ¨9,5 εβδομάδες” αλλά ο διάσημος ηθοποιός, συνεχίζει να γοητεύει παρά το γεγονός ότι κάποιες επεμβάσεις αλλάξαν αρκετά το πρόσωπό του!

Ο Μίκυ Ρουρκ βρίσκεται από χθες στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της ταινίας “The Man of God”,Ο Άνθρωπος του Θεού) που αφηγείται τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου. Να σημειώσουμε ότι στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Άρης Σερβετάλης πλήθος αξιόλογων ηθοποιών.

Ο Άρης Σερβετάλης “κρατά” στον πρωταγωνιστικό ρόλο, υποδυόμενος τον Άγιο Νεκτάριο, ενώ ο Mickey Rourke θα ενσαρκώσει τον παράλυτο που θεραπεύτηκε. Τους δύο ηθοποιούς θα πλαισιώνει ένα εξαιρετικό πολυπρόσωπο καστ, αποτελούμενο από τους: Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Γιάννη Στάνκογλου, Νικήτα Τσακίρογλου, Τόνια Σωτηροπούλου, Μάνο Γαβρά, Γιάννη Αναστασάκη, Μιχάλη Οικονόμου, Αλέξανδρο Μυλωνά, Παύλο Κουρτίδη και Alexander Petrov.Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Jelena Popovic, τη μουσική ο Zbigniew Preisner και τα κοστούμια η Eύα Νάθενα.

Ο χολλυγουντιανός ηθοποιός έφθασε στο Ελευθέριος Βενιζέλος φορώντας μάσκα, μαύρα γυαλιά και καουμπόικο καπέλο, έχοντας μαζί του μια γοητευτική ξανθιά! 

Φωτογραφίες : papadakis press

 

 

 

 

Read More

And More