O Αναστάσιος Ράμμος για τον κορονοϊό: “Ανέβασα 39 πυρετό και είχα πόνους στα κόκαλα…” (video)

Ο Αναστάσιος Ράμμος εδώ και μερικές ημέρες βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του, αφού το τεστ που υποβλήθηκε για τον κορονοϊό βγήκε θετικό. Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή της Σταματίνας ΤσιμτσιλήHappy Day” για τη “μάχη” του με τον απειλητικό ιό αποκαλύπτοντας τα συμπτώματα με τα οποία ήρθε αντιμέτωπος.

“Εγώ ανέβασα πυρετο την Τετάρτη το βράδυ, έφτασε μέχρι 39 – 39,5 και από την Παρασκευή το πρωί είμαι πολύ καλύτερα. Δεν έχω τίποτα. Και γεύση έχω, και οσμή έχω… Σχεδόν δύο μέρες είχα 39 πυρετό. Αυτές τις ημέρες έτρεμα, ίδρωνα, είχα πόνο στα κόκαλα και δεν μπορούσα να φάω”, δήλωσε αρχικά ο Αναστάσιος Ράμμος.

Στη συνέχεια, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης αποκάλυψε ότι τον φροντίζει η μητέρα του, μιας και βρίσκεται στο σπίτι μαζί του. “Έχω τη μαμά και με προσέχει και μου μαγειρεύει. Μου τα αφήνει έξω από την πόρτα, μου χτυπάει και βγαίνω εγώ και τα παίρνω”.

Τέλος, ο ίδιος ανέφερε ότι δεν γνωρίζει ακριβώς πώς κόλλησε και ενώ στην αρχή δεν πίστευε πολύ στον κορονοϊό, πλέον έχει αλλάξει γνώμη. “Σίγουρα την πάτησα από τα κρούσματα του Just the 2 of us, αλλά δεν ξέρω ακριβώς. Δεν ξέρεις πώς την παθαίνεις. Το Σάββατο λογικά θα έχω ασυλία, εκτός αν είναι καλά η Κατερίνα (Ζαρίφη) τότε θα είμαστε κανονικά στο live. Δεν σκεφτόμουν καθόλου ότι θα μπορούσα να κολλήσω. Πίστευα και αυτές τις συνωμοσίες ότι μας λένε ψέματα, την πάτησα όμως και άλλαξα εντελώς γνώμη”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More