O Αντίνοος Αλμπάνης μιλάει ανοιχτά για τη μάχη του με τον καρκίνο – “Για μένα είναι παράσημο” (video)

Καλεσμένος στην πρεμιέρα του “The 2night show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Αντίνοος Αλμπάνης. Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος ανήκει στην οικογένεια του ANT1, καθώς πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά “Ήλιος”, μίλησε μεταξύ άλλων για τη μάχη με τον καρκίνο που έδωσε πριν κάποιους μήνες.

“Δεν μου αρέσει να πούμε ότι τα ‘βαλα με τον καρκίνο και κέρδισα. Να πούμε ότι πήγε καλά, ότι έτυχε και πήγε καλά… Είναι σπουδαίο να μάχεσαι, είναι σπουδαίο να μην ξεχνάς ότι η ζωή είναι κάτι όμορφο και δεν είναι δεδομένο… Είναι καλό να μην παραιτούμαστε. Ο λόγος που εξαρχής είπα ότι θα πω πέντε πράγματα γι’ αυτό είναι γιατί μας βλέπουν πολλές φορές στην τηλεόραση και νομίζουν ότι είμαστε μια άλλη ράτσα… Εμείς είμαστε κανονικότατοι άνθρωποι και πολλές φορές πιο κανονικοί από τους κανονικούς.

Για μένα το σημαντικό είναι ότι είμαι σε μία μικρή, σχετικά, ηλικία και με αυτή την έννοια το να μπορώ εγώ ας πούμε να δώσω δύναμη σε έναν άνθρωπο που είναι πιο μεγάλος, γιατί εκεί είναι που με πονάει εμένα, εκεί είναι που τσακίζει το μέσα μου, είναι σημαντικό. Ήταν σοκαριστικό από τα μηνύματα που έπαιρνα, που λες ρε παιδάκι μου σε τι εποχές ζούμε, να είναι μάστιγα αυτό…

Δηλαδή ο κόσμος έχει ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ, σε τόσο πολύ μεγάλο βαθμό και σε πιάνει στενοχώρια και λες γιατί έχουμε καταντήσει εκεί, γιατί έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο που να μην υπάρχει οικογένεια που να μην έχει ένα κρούσμα;

Σε σχέση με τους φίλους δεν μπορώ να σου πω ούτε ότι έφυγαν φίλοι, ούτε ότι ήρθανε. Με πλησίασαν άνθρωποι με πολύ καλή διάθεση για να μάθουν και καλό είναι να ρωτάει ο κόσμος να μαθαίνει… Αλλά ξέρω πια ποιους άνθρωπος θέλω δίπλα μου και γιατί τους θέλω και τους έχω επιλέξει με συγκεκριμένα κριτήρια.

Εύκολη υπόθεση δεν είναι καμία αρρώστια, ξέρουμε πολύ καλά πώς είναι η κατάσταση στα ελληνικά νοσοκομεία. Σίγουρα όταν έχεις χρήματα και μία ιδιωτική ασφάλεια όλα γίνονται πιο εύκολα αλλά όταν το περνάς το τελευταίο πράγμα που σκέφτεσαι είναι αν η κουρτίνα, ας πούμε, που έχεις απέναντί σου, είναι καθαρή ή όχι.

Νομίζω ότι πρέπει να επιμένουμε να υποστηρίζουμε ότι οφείλει η Ελλάδα να έχει εθνικό σύστημα υγείας, γιατί θα μείνει πολύς κόσμος στο δρόμο χωρίς βοήθεια και είναι άσχημο αυτό”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός.

Παράλληλα, ο Αντίνοος Αλμπάνης παραδέχθηκε ότι κράτησε κρυφό το πρόβλημα υγείας από τους γονείς του ενώ πλέον δεν ντρέπεται να μιλάει γι’ αυτό γιατί το θεωρεί παράσημο.

Read More

And More