O Γιώργος Μαυρίδης στο TLIFE – Απαντά στην πρεσβεία του Μεξικού που τον άδειασε για τη σύλληψη – “Έχω φωτογραφία μέσα από το κελί” (video)

Νέα τροπή πήρε, το απόγευμα της Παρασκευής, η υπόθεση της κράτησης του Γιώργου Μαυρίδη και των συνεργατών στο Μεξικό, όπου είχαν ταξιδέψει για τα γυρίσματα της νέας εκπομπής “Into The Skin“, που θα προβληθεί μέσα από την συχνότητα του Open.

Με ανακοίνωσή της, η πρεσβεία του Μεξικού διαψεύδει τον παρουσιαστή και tattoo artist, ο οποίος κατήγγειλε κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα ότι “ήμασταν σε ένα κελί και για 12 ώρες δεν μας επέτρεψαν να μιλήσουμε με κανέναν ούτε στην πρεσβεία σε βαθμό που λέγαμε θα μας εξαφανίσετε δίχως νερό και φαγητό“.

“Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Πόλης του Μεξικού “Benito Juárez” δεν διαθέτει κελιά ούτε φυλακή. Αυτό που διαθέτει, όπως και πολλά άλλα διεθνή αεροδρόμια, είναι ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες για ταξιδιώτες των οποίων η είσοδος στη χώρα δεν τους εγκρίθηκε…”, ανέφερε μεταξύ άλλων η πρεσβεία του Μεξικού.

Ο Γιώργος Μαυρίδης, μιλώντας αποκλειστικά στο TLIFE, περνά στην αντεπίθεση και υποστηρίζει ότι έχει στα χέρια του αδιάψευστα στοιχεία που αποδεικνύουν τα λεγόμενά του. “Έχω μια φωτογραφία στα χέρια μου μέσα από τα κελιά και καλό θα είναι να μη μιλάνε…“, λέει φανερά ενοχλημένος.

Δες το βίντεο που ακολουθεί με τη δήλωση του Γιώργου Μαυρίδη:

Read More

And More