O Σήφης Φαραντάκης έκλεψε τις εντυπώσεις στο GNTM! 10+1 φωτογραφίες του κούκλου Κρητικού που πρέπει να δεις

Συμμετοχή στο GNTM 3 δήλωσε και ο Σήφης Φανταράκης από τα Χανιά, ο οποίος σπουδάζει στη Γυμναστική Ακαδημία και τον τελευταίο χρόνο ασχολείται με το μόντελινγκ.

Ο 20χρονος εντυπωσίασε τους κριτές από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο πλατό. «Είναι σαν γλυπτό», είπε χαρακτηριστικά ο Άγγελος Μπράτης βλέποντάς τον με μαγιό.

Ο Σήφης πήρε τέσσερα «ναι» και πέρασε στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, όμως το «ναι» της Ζενεβιέβ δεν ήταν πολύ «θερμό» γιατί όπως είπε, δεν έχει τα χαρακτηριστικά που εκείνη ψάχνει φέτος.

Εμείς ψάξαμε, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε 10+1 φωτογραφίες από το Instagram του Σήφη Φαραντάκη, το οποίο είναι σίγουρα πιο… hot από όσο πιστεύεις. Ο κούκλος νεαρός, στις περισσότερες από αυτές ποζάρει με ανοιχτά πουκάμισα και με μαγιό τύπου σλιπ, επιδεικνύοντας σε πρώτο πλάνο το καλογυμνασμένο και αξιοζήλευτο κορμί του, για το οποίο έχει κάθε λόγο να παινεύεται. 

Το σίγουρο είναι πώς τα κολακευτικά σχόλια από τις γυναίκες followers του είναι άκρως κολακευτικά και οι followers που του χαρίζουν απλόχερα τα likes τους ολοένα και αυξάνονται μετά τη προβολή της audition του.

Δες τις φωτογραφίες:

 

\

Read More

And More