O Βασίλης Χαλακατεβάκης συγκλονίζει: “Όταν έμαθα ότι έχω καρκίνο, χάθηκε γη κάτω από τα πόδια μου”

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη ΑρναούτογλουThe 2night show” βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Βασίλης Χαλακατεβάκης. Ο πρωταγωνιστής του “Καφέ της Χαράς” σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση μίλησε στον παρουσιαστή για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο πριν από 11 χρόνια. 

«Τα τελευταία χρόνια η υγεία μου είναι πολύ καλά. Έχω περάσει τις περιπέτειές μου, όπως και όλος ο κόσμος. Αλλά σημασία έχει να είσαι δυνατός, γερός, να ψάχνεσαι για να μην δημιουργηθεί πάλι πρόβλημα και να προχωράς. Μια φορά το χρόνο θα κάνω όλες τις απαραίτητες εξετάσεις γιατί με αυτά τα πράγματα δεν παίζουνε. Είμαι πολύ συνεπής σε αυτό το κομμάτι και από τότε που νόσησα μέχρι τώρα είναι τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου.

Έχω περάσει καρκίνο στο παχύ έντερο και μετάσταση στον πνεύμονα. Είναι 11 χρόνια τώρα… Ευτυχώς ήταν χειρουργήσιμο, οπότε αντιμετωπίστηκε και σταμάτησε εκεί. Την ώρα που το μαθαίνεις χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου, αλλά από εκεί και πέρα δεν είπα ποτέ “γιατί σε μένα;”. Μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε”, ανέφερε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.

Δες το βίντεο:

Read More

And More